elena1232 مدیر عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 271 عنوان ترخداا این قانون جذبو جدی بگیرید به هرچی بخواید میرسید | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 20 پست من با دوس پسرم کات کرده بودمم اصلا دیگه امکانش نبود باهم باشیمم اصلایه پسر فوق العاده ای هم بوددد ولی باهم اوکی شدیم باز با همین قانون جذببب 1401/03/03 | 20:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtareasemun عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2540 راستش اول که کات شد خیلی رفتم سمتشو اینا ولی اصلا منطقی نبود که باهم باشیم..از یه جایی به بعد بیخیا ... من میترسم هی امید بدم به خودم بعد آخرش به نتیجه نرسمو و فقط خودمو داغون کنمیعنی میترسم امید الکی بدم به خودمآخه ادم اینجور وقتایی واسه امیدوار موندن باید یه سری واقعیت ها رو نبینه گدای در خانه حسینم❤
elena1232 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 271 من میترسم هی امید بدم به خودم بعد آخرش به نتیجه نرسمو و فقط خودمو داغون کنم یعنی میترسم امید الکی ب ... ببین ادم همیشه به امید زندستمنم نمیخواستم امیدوار بشم الکی ولی گفتم بزار تمرکزمو بزارم رو جذبو کائنات ببینم چی میشهالبته قبلا هم من به هرچی فکر میکردم به دست میاوردماا
dokhtareasemun عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2540 اولاش خب خیلی پیگیر بودم ولی نمیشد نه این که اون نخادا اصلا نمیشد خیلی رفتم سمتش ولی نشد دیگه بیخی ... آهان خودش کات نکرده بود؟میشه بگی چی شد؟ یهو پیام داد؟ گدای در خانه حسینم❤
dokhtareasemun عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2540 ببین ادم همیشه به امید زندست منم نمیخواستم امیدوار بشم الکی ولی گفتم بزار تمرکزمو بزارم رو جذبو کائ ... خوشحال شدموبرات کلی، زندگیت پر از معجزه باشه همیشهایشالا همه اونایی که منتظرن به خواسته قلبیشون برسن گدای در خانه حسینم❤
nasimim عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3665 همین دیگه..بنویسید خواسته هاتونو واقعااا معجزه میکنه سابلیمینیال درست کرده بودم واسه خودم روزی چند ... خودت برا خودت درست کردی؟ برا منممممم😂😍خب پایدار عزیزم منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
elena1232 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 271 خوشحال شدموبرات کلی، زندگیت پر از معجزه باشه همیشه ایشالا همه اونایی که منتظرن به خواسته قلبیشون بر ... عزیز دلیایشالله