2777
2789

دخترم میره اول دبستان 

امروز رفتم مدرسه مدیرشون گفت ببرش مشاوره دایم قهر میکنه از کلاس میاد میاد بیرون و لوسه

خیلی نا امید و ناراحت شدم 

احساس میکنم هر چی تلاش کردم واسه تربیتش ب فنا رفته

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو هرکی ناراختت کرد باید ناراختش کنی قهر کار ادمای ضعیفه

بهش میگم اما در عمل جواب نداده

به راحتی دیگران میچزوننش و این نمیتونه مقابله به مثل کنه قهر میکنه و داد میزنه و از کلاس میزنه بیرون و ....

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
بهش میگم اما در عمل جواب نداده به راحتی دیگران میچزوننش و این نمیتونه مقابله به مثل کنه قهر میکنه و ...

بهش یاد بده باهاش تمرین کن کار کن

تو نقش ادم بده رو بازی کن که ناراختش میکنی

و بهش یاد بده اون نقش ادمی که قزاره دهنتو جر بده رو بازی کنه

لایک نکن لایک نکن لایک نکن

خود رای هم هست اون چیزی که میخواد بشه پا پیش میشه که بشه حتی اگه ماه ها تلاش کنه و رو مخ بقیه بره...

همین الان تب لتش رو انداخت دعواش کردم قهر کرد رفت تو اتاقش اهمیت ندادم که قهر کرد الان رفتم دیدم خوابیدع