2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوره هاشو شرکت کردید؟؟؟

نه فقط ویس هاشو گوش میکردم خوب بود بعدش،تبلیغ زیاد میزاشت پاکش کردم.ولی شکرگزاری رو دنبال میکنم با کانالای،دیگه

اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
نه فقط ویس هاشو گوش میکردم خوب بود بعدش،تبلیغ زیاد میزاشت پاکش کردم.ولی شکرگزاری رو دنبال میکنم با ک ...

میگه دوره شکرگذاری پیشرفته است…منم تو پیج های دیگه شکرگذاری انجام میدم …ولی این دوره ۱۸جلسه است…کنجکاو شدم که چی می‌خواد بگه تو ۱۸جلسه

خنده ات نمیگیره از شنیدن اراجیفی که میگه ؟ 

با عقلت جور در میاد چرندیاتش؟

گلدون رو بذاری شمال غربی خونه برات پول میاره 🤣 اگر اینجوریه پس را خودش داره با فروختن دورهای مزخرفش پول درمیاره 🤣 بره با همون گلدون پول دربیاره دیگه 

کاش فقط یکم فکر کنید

خنده ات نمیگیره از شنیدن اراجیفی که میگه ؟  با عقلت جور در میاد چرندیاتش؟ گلدون رو بذاری شمال ...

مردم ساده بابا خونه های ما بعضیا ۵۰ متره بعضیا ۵۰۰ متره مگه میشه این قوانین رو اجرا کرد خونه یکی افتابگیره یکی اصلا نور نداره هر که باید با عقل و درایت خودش خونشو بچینه یه چیزی بگم بخندید فنگ شویی رو بیخیال شید یا علی بگید خونه رو همیشه طبق چیزایی که مامان و مامان بزرگ بهت یاد داده تمیز کن وسلام اینم فنگ شویی خاله کوکب