2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با اپیدورال

617 بازدید | 14 پست

سلام

خانم‌هایی که زایمان طبیعی با اپیدورال انجام دادن میشه از تجربیاتشون بگن؟ راضی بودید یا نه؟ و این که کدوم بیمارستان انجام دادید؟ دکتر زنان و دکتر بیهوشیتون کی بودن؟ 

شنیدم که مهارت دکتر بیهوشی خیلی مهمه

سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم طبیعی با اپیدورال بودم که ۱۰ سانتم باز شده بود دهانه رحمم ولی یهو همه چی بهم خورد بردنم سزارین 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

اگه خوش زا باشی نیاز نیست چون به یه حدی باید برسی که تزریق کنند.فکر کنم شش هفت سانت.شش هفت سانت هم بشی بقیه اش زود میگذره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

از ۶یا۷ سانت تزریق میکنن و به نظرم واقعا ارزش نداره چون از ۷تا ۱۰خیلی سریع باز میشه و بعدم باید زوربزنی که چون حس نداری زایمانو طولانی میکنه ممکنه سزارین شی

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
اگه خوش زا باشی نیاز نیست چون به یه حدی باید برسی که تزریق کنند.فکر کنم شش هفت سانت.شش هفت سانت هم ب ...

واقعیتش من نه تحمل زایمان طبیعی رو دارم نه تحمل زجر بعد سزارین. یکی از دوستام تو کانادا با اپیدورال زایمان کرد و خیلی راضی بود و میگفت درد زایمانم در حد پریود شد و قابل تحمل بوده. اما مثل این که تو ایران هنوز خیلی از این روش استفاده نمیشه و دکترا حرفه ای نیستن

واقعیتش من نه تحمل زایمان طبیعی رو دارم نه تحمل زجر بعد سزارین. یکی از دوستام تو کانادا با اپیدورال ...

عزیزم من تجربه هردو رو دارم.زابمان طبیعی با مامای خصوصی کار بلد عالیه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
شما تهران زایمان کردید؟ کدوم بیمارستان؟ اسم پزشکتون رو میشه بگید؟ 

بله تهران دکترم که سز شدم خیلی دکتر خوبی بود و کارش عالی بود دکتر آل طاها ولی بازنشسته شده طبیعی هم بیمارستان امیر المومنین با مامای شیفت صبحش دکتر کشیک هم دکتر میرزایی بود