من متولد ۷۷ هستم مدیرم یه خانم خیلی پولدار و کلا بالا هستن ما شرق تهران میشینیم ولی الحمدالله دستمون به دهنمون میرسه، من معلمم چندماهی هست براش کار میکنم
چند بار بهم گفته بود تو خیلی خوبی و من خیلی دوستت دارم ، امروز دیگه تیر اخر و زد انقدر ناراحتم بغض کردم،
بمن پیام داده میخواستم به مادرت بگم ولی اول گفتم با خودت در میون بزارم چون قطعا انقدر عاقل هستی که با بلوغ کامل برخورد کنی، یه کیسی هست یه آقایی متولد ۶۴ فک کنم از نطر مالی متوسط خونه داره ماشین داره ۱۰ سال برای من کار کرده و کاملا اشراف دارم چه شخصیتی داره مومن و نجیب و مهندس هست، ولی همسرش فوت شده چون بیماری قلبی داشت خیلی مرد شریفیه و بچه هم نداره میخواسنم ازت اجازه بگیرم بهت معرفی کنم، البته یادم رفته متولد چندی،
وااااییییییی که دلم میخواست پارش کنم بی شرفو خجالت نمیکشه بمن دختر مجرد متولد ۷۷ کسی رو پیشنهاد میکنه که زنش مرده وایییی که اگر مدیرم نبود بلایی به سرش میاوردم ، خجالتم خوب چیزیه بخدا انقدر ناراحتم بغض کردم چقدر بعضیا بی شرمن
اونم منتظر جوابه دلم میخواد یه جوااب کوبنده ی بهش ولی کارم و از دست میدم ، لابد با خودش فک کرده چون وضع مالی ما ضعیف تره میتونه این جسارت رو به خودش بده کاش جرش بدم😭😭😭😭