2777
2789

من متولد ۷۷ هستم مدیرم یه خانم خیلی پولدار و کلا بالا هستن ما شرق تهران میشینیم ولی الحمدالله دستمون به دهنمون میرسه، من معلمم چندماهی هست براش کار میکنم

چند بار بهم گفته بود تو خیلی خوبی و من خیلی دوستت دارم ، امروز دیگه تیر اخر  و زد انقدر ناراحتم بغض کردم،

بمن پیام داده میخواستم به مادرت بگم ولی اول گفتم با خودت در میون بزارم چون قطعا انقدر عاقل هستی که با بلوغ کامل برخورد کنی، یه کیسی هست یه آقایی متولد ۶۴ فک کنم از نطر مالی متوسط خونه داره ماشین داره ۱۰ سال برای من کار کرده و کاملا اشراف دارم چه شخصیتی داره مومن و نجیب و مهندس هست، ولی همسرش فوت شده چون بیماری قلبی داشت خیلی مرد شریفیه و بچه هم نداره میخواسنم ازت اجازه بگیرم بهت معرفی کنم، البته یادم رفته متولد چندی،

وااااییییییی که دلم میخواست پارش کنم بی شرفو خجالت نمیکشه بمن دختر مجرد متولد ۷۷ کسی رو پیشنهاد میکنه که زنش مرده وایییی که اگر مدیرم نبود بلایی به سرش میاوردم ، خجالتم خوب چیزیه بخدا انقدر ناراحتم بغض کردم چقدر بعضیا بی شرمن 

اونم منتظر جوابه دلم میخواد یه جوااب کوبنده ی بهش ولی کارم و از دست میدم ، لابد با خودش فک کرده چون وضع مالی ما ضعیف تره میتونه این جسارت رو به خودش بده کاش جرش بدم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه م چی میگی حق داری ناراحت بشی ولی نه تا این حددددد چون زن مرده بودن نه بی شرافتیه نه بی ابرویی ...

یعنی جای ناراحتی نداره به دختر ۲۳ ساله یه مرد زن مرده ی ۳۰ و خورده ای ساله پیشنهاد میده؟ حالا اصلا سنش به کنار خجالت نداره به یه دختر مجرد هم چین کیسی پیشنهاد میده 

یعنی جای ناراحتی نداره به دختر ۲۳ ساله یه مرد زن مرده ی ۳۰ و خورده ای ساله پیشنهاد میده؟ حالا اصلا س ...

عزیزم ی خواستگاری ساده ست 

زن مرده بودن ی اتفاقه ک خدایی نکرده برای هرکسی پیش میاد

من اگه بودم اصلا همچین درخواستی نمیکردم ولی تاکید بر روی زن مرده بودن جالب نیست

شما هم به مدیرتون بگو اختلاف سنیشون زیاده با معیارهام نمیخونه همین

عزیزم ی خواستگاری ساده ست  زن مرده بودن ی اتفاقه ک خدایی نکرده برای هرکسی پیش میاد من اگه بود ...

بخدا خیلی ناراحتم ، مگه من چند سالمه یا چه مشکلی داشتم که اینجور پیشنهادی داده تازه وارد ۲۳ سال شدم ک مجرد چرا باید یه کسی که زنش فوت شده پیشنهاد بده

بخدا خیلی ناراحتم ، مگه من چند سالمه یا چه مشکلی داشتم که اینجور پیشنهادی داده تازه وارد ۲۳ سال شدم ...

بگو عزیزم من هنوز قصد ازدواج ندارم چون سنم پایینه ودر ثانی اگه روزی هم بخوام ازدواج کنم این آقا معیار های منو پر نمیکنه

بنظرم در این حد ناراحتی نداره یه خواستگاری بوده دیگه بگو ایشون معیاراش برای من خوب نیس ازمنم خیلی بزرگتره..دیگه ناراحتی نداره

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

برای دختر مجرو هر جور خواستگاری ممکنه بیاد

ایشونم که معتاد و مجرم نیست که انقدر واکنش نشان دادید. خیلی منطقی بگین نه

در ضمن ممکنه این آقا انقدر اخلاقش خوب باشه که به صد تا پسر مجرد بیارزه..

خیلی مسئله رو برا خودت بزرگش کردی

این یه پیشنهاد آشنایی و ازدواجه نه توهینه نه تهمت

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بنظرم یکم از فاز احساساتی بودن بیا بیرون و متطقی فکر کن 

از قدیم گفتن دختر پل هست و خواستگار رهگذر 

هزارتا خواستگار ممکن هست بیاد و این دلیل بر این نیست که اگه معیار های شما رو نداره یعنی بهت توهین کرده

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞