2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرواصلاپیش اینا سنگینی میفته ب زندگیت عزیزم من خودم نمیرم ولی برام خیلی میگیرن مجبورمیشم برم باطل ک ...

از کجا میدونید براتون میگیرن و چجوری باطل میکنید

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
نرواصلاپیش اینا سنگینی میفته ب زندگیت عزیزم من خودم نمیرم ولی برام خیلی میگیرن مجبورمیشم برم باطل ک ...

اخه هر کااری میکنیم ب بم بست میخوریم ی قرون اگ بزاریم پس انداز انگار ک کل عالم بسیج میشن ک اون یک قرون از بین بره حالا گف تو بچگی برای شوهرت دعا گرفتن گف بیا ک برات سفره بندازم اما این همزاد ک گف همزاد همین نمدونم نشد هم بپرسم

از کجا میدونید براتون میگیرن و چجوری باطل میکنید

میبینم دیگ توخونه پیدامیکنم 

یادم کوچکمون

بعدزندگیم بهم میریزه تاپیداش کنم وباطلش کنم

والاخودم نمیرم اعتقادندارم ولی مجبورم دیگ

مامانم انقدرفته باطل کنه بهش یادداده یارو

گفته سوره صافات ومزمل وبخونید فوت کنیدتوآب بخوریدش وباگلاب و۴قل رودعاروبشورید بره بعدبندازیدش تداب شناور

به زودی میشم مامان حدیث😍

چرت وپرت گفته پول بگیره ،برای امتحان خانمی که مجرده ببرپیشش بگه شوهرم ازم سردشده از دوماه قبل علتش چیه ،ببین چی میگه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
میبینم دیگ توخونه پیدامیکنم  یادم کوچکمون بعدزندگیم بهم میریزه تاپیداش کنم وباطلش کنم والاخو ...

چجوری میان می‌زارن خونتون وای خدا رحم کنه چقدر دردناکه کسایی تو زندگی آدم باشن که دعای بد بگیرن واسه آدم. خدا خودش پشت و پناهتون باشه.

چرت وپرت گفته پول بگیره ،برای امتحان خانمی که مجرده ببرپیشش بگه شوهرم ازم سردشده از دوماه قبل علتش چ ...

ولی من شنیدم میفهمن اونایی که واقعی هستن.چون با ...... در ارتباط هستن و همون لحظه آمار کلی میتونن بگیرن

چجوری میان می‌زارن خونتون وای خدا رحم کنه چقدر دردناکه کسایی تو زندگی آدم باشن که دعای بد بگیرن واسه ...

خانواده شوهرم هروق میان میکنن تدبالش مالش زیرفرش لای پشتی داخل گلدون ووووو

به زودی میشم مامان حدیث😍
خانواده شوهرم هروق میان میکنن تدبالش مالش زیرفرش لای پشتی داخل گلدون ووووو

وا چقدر بد.دوربین نصب کن بعد یه مدت فیلمشون رو نشون شوهرت بده . نزار بیان.زندگیتون خراب میشه.واقعا جای این آدم ها در قعر جهنم هست.

وا چقدر بد.دوربین نصب کن بعد یه مدت فیلمشون رو نشون شوهرت بده . نزار بیان.زندگیتون خراب میشه.واقعا ج ...

شوهرم میفهمه دیگ‌کور ک نیست 

ماخودمون نمیریم

ولی اونامیان

به زودی میشم مامان حدیث😍
ولی من شنیدم میفهمن اونایی که واقعی هستن.چون با ...... در ارتباط هستن و همون لحظه آمار کلی میتونن بگ ...

ازاوناکه واقعافرارکن ونزدیکشونم نشوحتی اگه استادمتافیزیکم باشن ویاقدرت ماورایی داشته باشن جون خودت وعزیزانت وخونه وزندگیت بدجوربه خطرمی افته خدای نکرده ،علاوه براینکه خداوندهم ممنوع کرده سحروجادووکلااینجورکارهای شیطانی رو...کافیه تومشکلاتت ازته دلت ب خدای مهربون توکل کنی وفقط ازاون کمک بخوای بدون شک وتردید

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
شوهرم میفهمه دیگ‌کور ک نیست  ماخودمون نمیریم ولی اونامیان

هماهنگ باش باهاش دیگه منظورم شوهرت هست. نمیدونم ان شاء الله که این مشکلت حل بشه.