2777
2789

من دوتا مرده زایی داشتم تو سه ماهه دوم بارداری

آزمایشات سقط وانجام دادم بهم گفتن این مشکلو دارم

الان خیلی نگرانم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

توی آزمایشهای ایمنی انعقادی من این آزمایش که شما گفتی بود

اگه داری باید حتما داروهای خاصی توی بارداری استفاده کنی 

پیش دکتر سقط مکرر برو حتما. دکتر سهیلا عارفی یا دکتر میترا فروتن....دکتر فاطمه رزاقی از همه بهتره ولی ایران نیست فعلا

توی آزمایشهای ایمنی انعقادی من این آزمایش که شما گفتی بود اگه داری باید حتما داروهای خاصی توی باردا ...

سلام گلم 

شماهم قبلا سقط داشتین؟سندروم فسفولیپید داری یعنی.من دکترم گفت باید آمپول آنوکسا بزنی فقط.

چه داروهای استفاده کردین که بارداریتون به خوبی پیش رفت؟

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی آزمایشهای ایمنی انعقادی من این آزمایش که شما گفتی بود اگه داری باید حتما داروهای خاصی توی باردا ...

سلام دوست عزیز ببخشید شما چیکار کردید برای این بیماریی که تشخیص دادن؟چون منم این بیماری رو دارم😔😔