2777
2789

پسرم سر هر چیزی لجبازی و گریه میکنه تا شب که شوهرم میاد خونه هیچ اعصابی برام نمیمونخ اونم سر غذا و تمیزی خونه غر میزنه فکر میکنه باید مث یه فرشته ازش پذیرایی کنم در صورتی که هیچ اعصابی برام نمیمونخ تا شب

پس منم ۸ماهشه بهونه گیره و کلا چسبیده بهم من درسم میخونم دانشگاهم میرم سعی میکنم همه کارامو به نحو احسن انجام بدم ولی پدرم درمیاد همه اینا بکنار گریه پسرم کلافم میکنه همش چسبیده بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم خودم دوتا دارم

همش دنبالشم کارای خطرناک نکنه هی دلم میریزه پایین صدایی میاد یا داد فریادی ازش بلند میشه. آخه مگه آدم چقد اعصاب داره کی اینا عاقل بشن. شوهرم میگه خودتو با بچه سرگرم کردی. میگم آخه تو بیا خودت سرگرم کن انگار من خیلی کیف مبکنم

همش دنبالشم کارای خطرناک نکنه هی دلم میریزه پایین صدایی میاد یا داد فریادی ازش بلند میشه. آخه مگه آد ...

وقت نداری به شوهرت برسی بهونه گیر شده خدا شاهده که من دوتا دارم یه نوزاد ویه سه ساله اگر از صبح پامیشم یه دقیقه بشینم مجبورم از وقت خواب خودم بزنم تا به شوهرمم برسم غر نزنه چند شب پیش کارم به سرم کشید

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
خدا قوتت بده. رابطم با شوهرم داغون شده

نه دیگه سعی کن تایماییکه خوابه بکارات برسی خوب درسته باید درکت کنه ولی نباید هرروز همینجوری باشه هرکی بچداره همین شرایطو داره از استراحتت بزن غذا درست کن کارهای خونتو بکن من صبحها ۵ بیدار میشم به درسم میرسم تو طول روزم تایماییکه پسرم خوابه یا مشغول بازیه سریع بکارام میرسم شوهرم هرروز ناهار میاد بچه به بغل ناهارمو میزارم خیلی وقتها پسرم بغلمه گردگیری میکنم مرتب میکنم خونرو عزیزم شرایطمون سخته ولی نمیشه بدترش کرد هرچقدر شوهرت بهت گیر بده توهم کلافه میشیو به بچتم خوب نمیرسی شبهاکه خوابید کلا یه ربع وقت بزاری هم گردگیری میکنی هم ریختو پاشارو جمع میکنی که برای فردا تمییز باشه خونه خیالتم راحت باشه من کلا ۴ساعت درشبانه.روز میخابم که اونم ۱۰بار بیدارم میکنه پسرم سعی کن برنامه بریزی هرروز یجارو تمییز کنی که هم خونت تمیز باشه همم فشارنیاد بهت مثلا یه.روز کمدهارو مرتب کن یروز جاکفشیو یروز گردگیریو جاروبرقی یروز شست و شو حمون و دسشوییو بالکن من اینجوری بابرنامه پیش میرم همیشه هم خونم تمیزه و پذیرای مهمون یهویی .امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم