2777
2789
عنوان

جلسه ی اول رایگان

173 بازدید | 20 پست

سلام به همگی  مدرس زبان انگلیسی هستم با ۶ سال سابقه ی تدریس کلاس های حضوری و انلاین 

از سال ۹۹ هم از اینجا شاگرد پذیرفتم و خیلی ها میشناسنم

آموزش آنلاین با فیلم و ویس و ...انجام میشه 

با بالاترین کیفیت و کم ترین قیمت 

تمامی سنین و تمامی سطح ها 

جلسه ی اول رایگانه تا خودتون کیفیت کار رو ببینید

اگر مایل بودید خصوصی پیام بدید

می‌خوام اما الان نه فقط غیرحضوری و کیفیت برام مهمه شما مدرک چی دارید؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا پایان CPE که میشه اخرین مدرک اموزشگاهی خوندم  مدرک TTC هم دارم

ممنون عزیزم من بخاطر بچه نمیتونم برم کلاس اگر آموزش ببینم میتونم آزمون جامعی برای مدرک بدم ؟‌ یا باید حتماً آموزش آموزشگاهی ببینم ؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
ممنون عزیزم من بخاطر بچه نمیتونم برم کلاس اگر آموزش ببینم میتونم آزمون جامعی برای مدرک بدم ؟‌ یا بای ...

با شما آموزش ببینم 

حالا بنظر شما کدومدبهتر برای آینده شغلی ، استخدامی اینا ؟

استخدامی که اگر قصد تدریس داشته باشید از طریق فرهنگیان اقدام کنید 

در غیر این صورت اموزشگاه ها یا مدارش غیر انتفاعی هستن که قراردادی هستن 

مترجمی هم میتونید تو شرکت هایی که واردات صادرات دارن و ..استخدام بشید حالا خصوصی یا دولتی 

ممنون عزیزم من بخاطر بچه نمیتونم برم کلاس اگر آموزش ببینم میتونم آزمون جامعی برای مدرک بدم ؟‌ یا بای ...

بستگی داره هدفتون از زبان خوندن چی باشه 

اگر قصد مهاجرت دارید حالا به هر علتی باید مدارک بین المللی مثل تافل یا ... داشته باشید که نیاز به ازمون داره 

اگر قصد تدریس دارید باید مدرک TTC داشته باشید 

اگر برای شغل میخواید که سطح عمومی زبانتون باید بالا باشه ازتون مصاحبه میگیرن 

در هر صورت چیزی که اول مهمه سطح دانش زبانی شماست 

اموزشگاه رفتن صرفا برای یادگیری هست 

مدارک اموزشگاهی اعتباری ندارن 

میشه لطفا بگی دقیق ب چ صورته؟

برای بزرگ سالان من فیلم هایی که خودم درست کردم میفرستم ولی برای کودکان با توجه به سن (زیر 7 سال )متفاوته کلیپ های کوتاه و بعد تمرین کلیپ ها ،کلاس هم به صورت تماس تصویریه 

ی سری فایل میفرستم که باید پرینت گرفته بشه و در طول جلسات میگم که انجام بشه 

از وسایل کمک اموزش مثل فلش کارت هم حین تدریس استفاده میشه 

برای سنین زیر 5 سال همکاری مادر هم لازمه 

برای بزرگ سالان من فیلم هایی که خودم درست کردم میفرستم ولی برای کودکان با توجه به سن (زیر 7 سال )متف ...

میشه لطفا بگی چقدر ممکنه زمان ببره ومیتونه کارتون خارجی ک ببینه دیگه متوجه میشن چی میگن من بیشتر میخام مکالمه یاد بگیره مثلا کارتون رو خودش ترجمه کنه

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید