2777
2789

تو این ویروس جدید نگهش میدارم تو خونه 

دو از جون ولی بهتر از اسهال و استفراغ گرفتنه 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما دلیلی داره که نمیمونه. منم نمیموندم چون مربی مهدمون عقده های زندگیشو رو ما خالی میکرد.. علت رو جویا شو

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
تو این ویروس جدید نگهش میدارم تو خونه  دو از جون ولی بهتر از اسهال و استفراغ گرفتنه

بچه ای که تا پنج سال پیش مادرش بمونه میکن از لحاظ روانشناسی بعدا دچار مشکل میشه البته من یه کلیپ از دکتر هلاکویی تو این زمینه دیدم که میگم و نکته مهم تر اینکه من چهارساله سرکار نرفتم به خاطر پسرم الان میخوام برم سرکار این چهار سال هم سخت گذشت بهم ولی به خاطر پسرم موندم

حتما دلیلی داره که نمیمونه. منم نمیموندم چون مربی مهدمون عقده های زندگیشو رو ما خالی میکرد.. علت رو ...

عزیزم کامنت بالام را درجواب دوستمون دادم بخون مهد را دوست داره میگه شما هم کنارم باشین چهار روزه داره میره

تو این ویروس جدید نگهش میدارم تو خونه  دو از جون ولی بهتر از اسهال و استفراغ گرفتنه

دو سال کرونا بود 

معلوم نیست این ویروس مثلاً جدید هم چقدر باهامون باشه 

و بعد از اون هم باز معلوم نیست مرض جدیدی ظهور کنه یا خیر .. 

نمیشه که بچه هارو تو خونه حبس کرد 

من با پسرم خیلی حرف زدم ...دلیلش رو پرسیدم و براش خیلی توضبح دادم ..۱۰۰ تا داستان گفتم ...الان به زو ...

چقدر طول کشیدد اوکی شد؟چند سالش بود؟اونم اوایل گریه میکرد چقدر طول کشید تنهایی تو مهد بمونه؟یه کم توضیح بده چی بگم

عاشق مهده ولی من یا باباش باید تو مهد باشیمتا بازی کنه میگم ما بریم گریه میکنه همه منو تنها بزارن بر ...

عزیزم به نظرم بهش توضیح بدید قانون مهد اینه که فقط یک هفته مادر و پدر اجازه دارند بمونن مهد و بعد از اون دیگه نمیشه .. 

عاشق مهده ولی من یا باباش باید تو مهد باشیمتا بازی کنه میگم ما بریم گریه میکنه همه منو تنها بزارن بر ...

دختر من امسال پیش دبستانی بود . اونم روزای اول همین بود . با کمک مربی درستش کردیم . شما باید اول چند روز کنارش باشی بعد مثلا توی حیاط باشی از پنجره یا دور ببینتت وهر وقت بخواد بیاد پیشت و برگرده سر کلاس بعد مثلا راهرویی جایی باشی نبینتت ولی باشی اونجا . به مرور عادت میکنه برای دختر من تقریبا تا اوایل آذر طول کشید 🤐

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بچه ای که تا پنج سال پیش مادرش بمونه میکن از لحاظ روانشناسی بعدا دچار مشکل میشه البته من یه کلیپ از ...

خب باهاش صحبت کن 

براش جایزه بگیر 

اگه منظورت از لحاظ وابستگیه که همه ی بچه ها این مورد رو دارن و نمیشه تغییرش داد هر چقد از خودت دورش کنی درسته راه اولیه مستقل شدن رو شروع میکنه ولی  اعتمادش از بین میره 

بزور نمیشه بفرستی بعدا افکار منفی میاد سراغش که حتما خانوادم دوستم ندارن 

اینو میگم چون دختر خواهرم یه مدتی مادرش میبردش و مربی اونجا به زور و دعوا بهش غذا میداد دل زده شده بود 

پسر مربی هولش میداد و مربی بچه ی مارو دعوا میکرد

یهو دختر خواهرم گفت شماها منو دوست ندارید که میزارید بلا سرم بیاد 

منو میزنن مربی دعوام میکنه 

مربی به زور غذا میده و البته مربی فک بچه رو گرفته بود و بزور غذا میداد 

دیگه وقتی دیدیم بچه همش گریه میکنه و از دوست نداشتن ما نسبت به خودش میگه مهد رو کنسل کردیم 

باید علت رو بدونی چیه که نمیخواد بره و با ملایمت رفتار کنی 

بجای این که هفته ۴ بار بره بزار هفته ای دوبار بره

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
چقدر طول کشیدد اوکی شد؟چند سالش بود؟اونم اوایل گریه میکرد چقدر طول کشید تنهایی تو مهد بمونه؟یه کم تو ...

پسر من ۳ سالگی رفت مهد ..گریه نمیکرد ..خودشو میزد به مریضی که نمیتونم برم ..یا بهونه مادربزرگشو میگرفت ..میرفت اونجا به پدرش زنگ میزدن بیاید دنبالش میگه حالم بده ...عکسای بچگیم تو مهد رو واسش آوردم ..براش داستان درست کردم که خیلی خوش میگذشت ...و اصلا بهش باج ندادم واسه موندنش ..مثلا جایزه و اینا ..چون بچه باید بفهمه لطف نمیکنه و راهشو یاد نگیره