2777
2789

مینویسم تا بماند یادگاری

تو تاپیکایه قبلیم هست با چه شرایطی مستقل شدم

دیروز فقط ۴ ساعت تونستم تویه خونم باشم و چه احساس ارامشی داشتم

بماند ک مامان بابام بالایه ۱۰۰ تا پیام و تماس تهدید فرستادن

بماند ک رفتن محل کارم و هرکی از همکارام رو میدیدن ، مثل کنه بهش میچسبیدن و میگفتن ب من بگن ک برگردم خونه

بماند ک بابام میخاست سگ هام رو بکشه

خاهرم شاید خودکشی میکرد

مامانم از ماشین میخاست خودش رو پرت کنه پایین

چون مامان بابام بیماری روان دوقطبی و پارانویید دارن ، اینکارارو خیلی میکنن

دیگ با توجه ب اینا مجبور شدم دیشب برگردم خونه

الان دارم میرم فسخ قرار داد

چقد حالم بده

چه ارامشی دیروز داشتم وقتی تو خونه خودم داشتم زندگی میکردم

خدا این پدرمادرایی ک اهریمن هستن رو لعنت کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بدم میاد از این مادر پدرای سمی. شما قانونا میتونی راهتو جدا کنی

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
من تاپیکای قبلم خوندم برام جالبه که چطور هر دو نفرشون ی بیماری رو دارن ؟؟؟

بابام ک ژنتیکی بهش رسیده

مامانم یه ریز ژنتیک ولی به لطف زندگی کناره بابام ، مثل خودش شده

همدیگ رو تقویت بکنن انگار

شارژ کنن 😐