2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب

206 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

هفته ۳۱ هستم.

علائم نشتی چه جوری هست؟

من همش لباس زیرم خیسه و بعضی وقتا یه بوی وایتکس مانند میده 

فکر کردم عفونته یا ترشحات طبیعی واژن 

اما دکتر سونوگرافی ام گفت حجم مایع آمنیوتیک کمه، و اگه آبریزش داری احتمالا نشتی داره....

تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله

مایعات زیاد مصرف کن

اگر باز دیدی داری هی چک کن بچه به خشکی نیوفته خدای نکرده

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایعات زیاد مصرف کن اگر باز دیدی داری هی چک کن بچه به خشکی نیوفته خدای نکرده

آره از دیشب ۲لیتر آب خوردم..

آبمیوه نمیتونم بخورم قندم بالاست..

دعا کن مشکلی پیش نیاد 

بعد ۷سال خدا بهم بخشیدش

سرفه کن اگه هری چیزی ریخت کیسه ابه  کیسه اب روونه تا روی رون پات میاد نهایت برو بیمارستان تست بده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ان شاءلله بسلامتی بغل بگیریش...مایعات زیاد بخور...

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...
سرفه کن اگه هری چیزی ریخت کیسه ابه  کیسه اب روونه تا روی رون پات میاد نهایت برو بیمارستان تست ب ...

باشه ممنون.

خیلی وقتا مادرا ترشح رو اشتباه میگیرن با آبریزش. فرقشونو یاد بگیر. آبزیزش احساس میکنی یه آب گرم ازت ...

گرم که نیست ولی بوی خاصی میده 

متفاوته...