2777
2789
عنوان

باردارییی لطفا بیااااین

136 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من هفته پنج بارداری ام یه ماه قبل چکاپ رفتم ولی وقت نشد ببرم پیش دکتر 

بعدش که فهمیدم باردارم رفتم دکتر وجوابو نشون دادم گفت تیرویید داری برام دارو نوشت ولی گفت یبارم آزمایش تیرویید بدم 

بعد امروز رفتم جواب ازمایشو نشونش دادم گفت نه تیروییدت خوب شده ولی بازم داروهاتو ادامه بده

بعد الان ینفرم بمن میگه که اگه تیرویید نداری ولی دارو استفاده میکنی باعث میشه بچت مشکل ذهنی داشته باشه 

چیکااار کنمممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برویه دکتر خیلی خوب سوال کن

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

اولن ک نگران نباش هیچی نمیشه

بعد اینکه حتمن ازمایشتو جای دیگه تکرارکن

چون تیرویید زود ب زود خوب نمیشه حتا با بارداری شدیدترم میشه و اینکه بعضی وقتا پنهانه و چندبار باید ازمایش بدی

چون بارداری حتتتتتمن دوباره ازمایش بده

من خودمم کم کاری دارم ک تو بارداری اول دچارشدم و الان تو دومی سدیدتر شد

برم دکتر مخصوص تیرویید؟؟

هم این خوبه هم زنان 

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

یه نفر از بی سوادیش گفته

چه تیروئید داشتی باشی چه خب شده باشه باید ادامه بدی تا دکترت برنامه بده بهش

منم کم کاری داشتم  هر ماه آز میدم دکترم میگه خب شده ولی باید قرص شو ادامه بدم تا برنامه بده

بعد یادت باشه حتما یه ماه یا دوماهی آز بده

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!