2777
2789
عنوان

بچه ها همسر من....

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فکرش درگیره یا افسردگی ام باعثش میشه فک کنم معتادی ام بشه حالا این یکیو دقیق نمیدونم

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
آره احتمالا از کار زیاده.فشار اقتصادی هم زیاد شده فکر و خیال مردا بیشتر شده. سعی کن بیشتر بهش برسی ...

ایشون درست میگن من دوست پسرم  با اینکه هنوز ازدچاج نکردیم تو این تایمای اخیر اصلن هواسش ب من نیست و محبتی نمیکنه چون بخاطر مسایل اقتصادیو کاری فشار روشه منم سعی میکنم ب دل نگیرم

عزیزم تاپیکی که قفل کردی خیلی شبیه زندگی من بود من 26 سالمه شوهر خوبی دارم ولی اصلا احساس رضایت از زندگی ندارم فقط کافیه یکی رو ببینم در حال درس و کار دلم میره احساس میکنم وقتم داره هدر میره و عمرم بر باد رفته 

عزیزم تاپیکی که قفل کردی خیلی شبیه زندگی من بود من 26 سالمه شوهر خوبی دارم ولی اصلا احساس رضایت از ز ...

سلام عزیزم خوبی 

ممنون بابت کامنتت 

ترجیح دادم کسی کامنت نذاره اونجا تا اینکه فقط دو سه نفر کامنت بذارن . دوست دارم فقط خونده بشم چون جایی یا کسی رو ندارم باهاش درددل کنم. 

عزیزمی خدا رو شکر که همسرت خوبه 

منم دقیقا تمامی این حالات رو دارم 

و وقتی دوستام رو میبینم که من بهشون درس یاد میدادم حالا شغل دارن و من اینجورم خیلی دلم به حال خودم میسوزه 

من خودم مسبب این حالِ الانم هستم‌ چون عقلم به کارم نرسید. 

و هیچ انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی ندارم

سلام عزیزم خوبی  ممنون بابت کامنتت  ترجیح دادم کسی کامنت نذاره اونجا تا اینکه فقط دو سه ...

عزیزم کاملا درکت میکنم من رشته تجربی معدل 19 واقعا حسرت میخورم منم مجبور شدم برم دانشگاه ازاد با اینکه دولتی قبول شده بودم ولی خانوادم اجازه ندادن شهر دیگه برم و خوابگاه من رفتم مشاور چند جلسه و دارو داد و گف که اشتباه میکنی که در گدشته زندگی میکنی