2777
2789
عنوان

بچه گربه.

177 بازدید | 26 پست

خانوما ما توی حیاط یه قسمتی داریم وسیله هارو گذاشتیم، تقریبا یه تیکه از سقف اتاق کوتاهه و بین دو تا دیوار قرار گرفته برای ما حکم انباری داره، حالا یه گربه اومده و اینجا زایمان کرده خیلی ر و صدا دارن منم شب ها تنهام یهو میپرن روی شیروانی تا مرز سکته میرم و نمیتونم خودمو قانع کنم این گربه ها هستن، چیکار کنم که برن، نمیخوام اذیت بشن یا بترسن فقط میخوام برن جای دیگع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر یکم باشون مدارا کنی مامانشون ولشون میکنه و میره بعد دیگ بچه هاشو خودتون باید ببرید پارکی جایی&nb ...

واقعا سخته چون تازه اومدیم این خونه هنوز خیلی به همسایه ها و جای جدید عادت نکردم و مدام استرس دارم، از طرفی هم تنهایی بیشتر ترسو کردع منو

وقتی حیوونی تو خونت زایمان کنه و بچه دار شه برکت میاره ❤

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

واقعا؟؟ نشنیده بودم

بله.عزیزم..میگن رزق وروزی زیاد میشه.خدا دوست داره ک مهمون ناخونده اومده خونه ت .  اذیتشون نکن بزرگشون کنه خودشون میرن

هر بار این درو محکم ببند برو
واقعا سخته چون تازه اومدیم این خونه هنوز خیلی به همسایه ها و جای جدید عادت نکردم و مدام استرس دارم، ...

کاملا حق باشماست ولی این گربه ها خودشون نمیرن اگر بتونید اونهارو بگیرید ببرید پارکی جایی میتونید ازشون خلاص شید الان مادربزرگ من همینطور بود مامانه رف بچه هاش بزرگ شدن اندازه مامانشون ولی هنوز نرفتن تازه چند هفته پیش مامانه برگشت و دوباره زایمان کرد😂💔

بله.عزیزم..میگن رزق وروزی زیاد میشه.خدا دوست داره ک مهمون ناخونده اومده خونه ت .   اذیتشون نکن ...

باشه گلی، مرسی که گفتی بهم 😍😍♥️ انشاالله که همینطور باشه، همین الان هم صدای میو میو کردنشون تو خونه پر شده