2777
2789
عنوان

به نظرتون طبیعیه؟؟؟

211 بازدید | 35 پست

چرا واقعا شوهر نیس؟😐😂

یکی از فامیلامون اینقدر خوشگل با کمالات پولدااار با شخصیت مهربون خانواده دار .. ولی چرا خواستگار نداره؟؟ 

میگه با کسیم دوست نیست اصلا 😐

من همینطوری موندم . 

اما آخه چرا؟ 

من که تا چشم باز کردم همه ۱۶ سالگی ازدواج کردن . این دختر مونده و انتخابشم این نیست .. 

بهش میگم ازدواج نکنی خودتو بدبخت کنیا ، مگه خونه بابات چی کم داری  . میگه نه خب همیشه ازدواج بدبختی نیست آدم بعضی وقتا کمبود محبت پیدا میکنه 😐

چی بگم بهش؟😶

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅

بگو بیاد اینجا پشیمون میشه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دختر و پسر خوب کمه.پسر خواهر من پزشک هست ،تازه می‌خواد تخصص بخونه الان دو ساله نتونستیم یه دختر دلخواهش پیدا کنیم،پسرا سخت گیر شدن از بس…

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

هیچی نگو سر تکون بده تایید کن

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

از کمبود محبتم نیست

یه چیزی هست توی همه ی ما اونم اینکه نیاز داریم به یه کسی که همدممون باشه خب؟

گاهی دعوا باشه گاهی آشتی ولی یکی که باشه خب؟ بتونی جلوش خودت باشی

خانواده هیچوقت نمیتونه همچین نیازی رو پوشش بده چون پدر و مادر خودشون به همچین موردی رسیدن و دارن باهاش زندگی میکنن

دوست و رفیقم یا میرن دنبال کار یا ازدواج میکنن و حضورشدن کمرنگ میشه

متوجهی چی میگم؟

خودت ازدواج کردی؟

ببین مجردی خوبی داره بدی هم داره دقیقا مثل متاهلی خوبی داره بدی هم داره

هیچوقت نمیشه توصیه کرد که یه ادم مجرد بمونه هیچوقت

الان پسرای دهه۶۰ دارن دخترای دهه۸۰ دی رو میگیرن دهه ۷۰ ها مجرد میمونن

یکی تو این سایت دهه ۷۰ ایا رو انقد نفرین میکرد میگفت شما باپسرای دهه ۶۰ ازدواج کردید ما دخترای ۶۰ موندیم

حق مارو خوردید😐😂😂😂

الان پسرای دهه۶۰ دارن دخترای دهه۸۰ دی رو میگیرن دهه ۷۰ ها مجرد میمونن

اره دختره ۱۶ سالش بود با پسره ۳۲ ساله ازدواج کرده بود😐😂

دیدم میگماااا

الان دختر و پسر خوب کمه.پسر خواهر من پزشک هست ،تازه می‌خواد تخصص بخونه الان دو ساله نتونستیم یه دختر ...

خدا حفظشون کنه . اره پسر میگه دختر باید از همه لحاظ تکمیل باشه ، دخترم اینا رو میخواد ولی همه که تکمیل نیستن....

از کمبود محبتم نیست یه چیزی هست توی همه ی ما اونم اینکه نیاز داریم به یه کسی که همدممون باشه خب؟ گ ...

بله دقیقا حق با شماست با شما موافقم♥️

😂چرا

تاپیکای خانوما رو ببینه حساب دستش میاد

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*