2777
2789
عنوان

صبح که از خواب بیدار میشم

128 بازدید | 8 پست

اینقدر دوست دارم تا همیشه تو رخت خوابم بخوابم اینقدر نرم و خنکه دوست ندارم از پتوم جدا بشم بالشمو بغل میگیرم خودمو به خواب میزنم ولی تلاشم برا خوابیدن فایده نداره دیگه خوابم نمیبره😑😢

چند ماهه احساس و افسردگی و پوچی دارم میخوام هیچکاری انجام ندم  چطور خوب بشم مث گذشته پر نشاط و پر انرژی 

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم دوست ندارم بیام بیرون از جام انگار امن ترین و بهترین جای ممکنه واسه م

من تا نیم ساعت سعی میکنم باز بخوابم  ولی دیگه خوابم نمیبره انگار برا ادامه زندگی انگیزه ندارم میخوام همون جا تمومش کنم با آرامش

من تا نیم ساعت سعی میکنم باز بخوابم  ولی دیگه خوابم نمیبره انگار برا ادامه زندگی انگیزه ندارم م ...

منم سعی میکنم بخوابم انرژی نیست خسته م همین که میخوامم بخوابم تلاش کنم دوباره کلی فکرای چرت و بدبختی های زندگی میاد تو سرم 

کاهش وقت داشتم بیشتر بخوابم 😐 مگه بهتر از خواب وجود داره ؟؟؟؟؟ چند شبه روی هم ده ساعت نخوابیدم&nbs ...

الهی عزیزم ان شاء الله مشغله های تو هم  به خوبی حل بشن استراحت کنی حالشو ببری❤️