2777
2789
عنوان

خانوما این گوشی خوبه؟+عکس

197 بازدید | 22 پست

شیائومی نوت ۱۰.من یه گوشی انتخاب کردم A12 رم ۴ گیگ فهمیدم اون زیاد مقاوم نیست و اینا بیشتر برای اینترنت گردیه.حالا با کمک برادرم یه گوشی انتخاب کردیم که داداشم میگه اندرویدش ۱۲ و ایناس.اخه من اندروید ۱۰ یا بالای ۱۰ میخوام و یه گوشی مناسب برای بازی.داداشم گفت برای بازی و اینا مناسبه(بازی هایی مثل فری فایر و اینا)نظر شما چیه؟یه مدل بود رم ۸ گیگ ۷ ملیون.پولم به اون نمیرسه اینو انتخاب کردم اینم خوبه

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ردمی نوت ۱۱ بخر همین قیمته جدیدترشه

عه.اندرویدش چنده؟مدلش خوبه؟یعنی مثلا ۱۰ سالی عمر میکنه 😂؟

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
عه.اندرویدش چنده؟مدلش خوبه؟یعنی مثلا ۱۰ سالی عمر میکنه 😂؟

اره عالیه اندرویدش گمونم ۱۱ باشه

مهم اندروبدش نیست

مهم پردازنده کیفیت صفحه و‌سرعد شارژ عست که عالیه

لایک نکن لایک نکن لایک نکن
از A12 خیلی بهتره، به نظر منم گزینه خوبیه.

اره تا جایی میدونم از A12 خیلی بهتره بیشتر از اون عمر میکنه.کلا وقتی اینو دیدم A12 رو گذاشتم کنار😂یکی گفت ردمی نوت ۱۱ بخر.اقا من هنگ کردم چقد نوت نوت😂😂

اره عالیه اندرویدش گمونم ۱۱ باشه مهم اندروبدش نیست مهم پردازنده کیفیت صفحه و‌سرعد شارژ عست که عالی ...

من برام کیفیت صفحه ودوربین مهم نیست.حداقل صفحش خوب باشه مثلا گیر نکنه.اندرویدش خیلی برام مهمه و باتریش

نه عزبزم نوت ۹ که افتضاحه نوت ۱۰ و ۱۱ نقریبا عین همن ولی نوت ۱۱ پردازنده بهتری داره

اره میگن داغ میکنه

من تقریبا یک ماهی هست خریدم عالیییییه نوت 10s

اندرویدش چنده؟

همینه؟