2777
2789
عنوان

اختلاف قدی چقدر واستون مهمه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 88 پست
اهان پس واسه همینه مشکی دوست داری😂🤩

اره ویکی اینکه من ریزم براهمین هیکلی و قدبلند دوس دارم😁

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقاااا جو مانجانیلو خیلی وقته متاهله😅 و عاشق زنشه  اسم زنش هم سوفیا ورگارا  Sofia verga ...

خوشبحال زنش 😁خدایابده ازین شانسا به من😭

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
خوشبحال زنش 😁خدایابده ازین شانسا به من😭

تازه باورت میشه زنش از خودش سنش بیش تره؟؟😁

اخلاقیاتشون هم یکم فرق داره خودش آرومه زنش پر شور و شیطنته ...

البته تناسب هم دارن

مثلا از نظر قیافه به هم میان

از نظر قد و هیکل هم به هم میان هر دو قد بلندن 

در کل زوج کیوتی هستن🤩

عه پس ۶ سانت تفاوت به چشم میاد 

نه الزاما

بستگی به نسبت کوتاه یا بلند بودن گردن و شانه و پیشونی دو طرف داره...

مثلا من و بابام ۵ سانت تفاوت قد داریم ولی دقیقا هم قد به نظر میایم

ولی با مامانم حدود ۴ سانت تفاوت داریم اما کاملا به چشم میاد 

و اینکه طرز ایستادن و پاشنه کفش دو طرف و... هم تاثیر میزاره 

استخوان بندی و چاق و لاغری هم همین طور 

تازه باورت میشه زنش از خودش سنش بیش تره؟؟😁 اخلاقیاتشون هم یکم فرق داره خودش آرومه زنش پر شور و شیط ...

درکل کوفتش بشه زنش😭😭