2777
2789

یه مربی باشگاه داریم اینقد گنداخلاقه و قیافه میگیره و ادا اصول درمیاره که نگو‌‌ووووو!

از اون گذشته خیلی هم رک هست و داعم در حال چاپیدن و پول گرفتن از بچه هاست !!!

دیروز تولدش بود ،،،،،،یعنی تمام بچه های باشگاه که ۱۰۰ نفر هستن واسه این نفری دویست هزار پول و گل و کیک و کادو فلان آورده بوده !!!!

خیلی تعجب میکنم واقعا !!!!!

هرچی مغرورتر باشی دست یافتنی تر میشی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا هرچقدر آدم رک باشه و قیافه بگیره واسه اطرافیانش ،،،،،،بدتر همه عاشقش میشن یا ازش میترسن 

من چرا هرچی به بقیه بشدت احترام میزارم و محبت میکنم ،،،بقیه به پشماشون هم حسابم نمیکنن

اره واقعا اونا حق مارو خوردن

اگه بتونی تو وضعیت منفی ؛ مثبت بمونی برنده ای💪💪و یک جوری تو چشم مشکلات زل بزن و بطرفش برو که مشکلات ازت بترسن  تنها مهارتی که باید تو زندگی یاد بگیری مهارت تسلیم نسدنهوقتی همه میخان شیر باشن تو یک اژدهای لعنتی باش  بلوغ فکری وقتیه که متوجه میشی احترام به عزت نفست مهم تر از عشق هیچ کس به داستان شما اهمیت نمیده مگه اینکه برنده باشی بعضی وقت ها  حتی متوجه نمیشی کاری که خدا برات انجام میده همیشه باید اعتماد به نفست بیشتر از احساساتت باشه هر کس دو چشم داره اما خیچ کس دیدگاه مشابهی نداره تو دنیایی که پر کپه تو یک نسخه اصلی باش

[QUOTE=238366030]مغروره مثلا خیلی باوقاره[/QUOTE

نه اصلا از این مغرورهای باشخصیت و باوقار نیست 

از این آدمای که ادا اصول در میاره و داعم تو قیافه اس و یا اینکه داعم در چاپیدن ،،،،،به زوووووور به همه باید هفتگی برنامه بده و هفته ای دویست از همه بگیره 

مام مهره زهرمار داریم 😒

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بعد جالبه خود این تیپ شخصیت ها یه هزار تومنی برای کسی خرج نمیکنن😅😂 گدای پرمدعا ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

این مربی همه ازش میترسن باج میدن بهش یه مربی ما داریم عشق عشق خوشگل وخوش  اخلاق تولدش همه خوراکی آوردن خوردن رقصیدیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام من از حاج آقا براتی یک مهره مار و یک خر مهره گرفتم واقعاً خیلی تو زندگیم تغییر ایجاد شده قبلا همش بدشانسی می‌آوردم

ولی الان همه خوش شانسی شده و در همه ابعاد زندگی تغییرات بزرگی رخ داده ایدی تلگرامشو می‌ذارم کسی خواست بهش پیام بده

حاج آقا براتی: @Keysheyi