پسرم چهارسالشه به شدت کنجکاو دقیق شیطون باهوش خیلی عاشقشم ولی امروز فهمیدم گند زدم تو تربیت بچم گند زدم خدایا منوببخش کمکم کن درست کنم همه چی رو پسرم را سه روزه میزاریم مهد ولی به شدت مظطرب میشه اگه من یا باباش پیشش نباشیم اخخخخخخ خدایا ببخش منو حالا ریشه اضطراب جدایی را تو نت خوندم نوشته اگه بچه را تهدید کنی اگه اذیت کنی من مریضمیشم میمیرم اکه فلان کار را بکنی من دیگه دوست ندارم یا دعواهای زن و شوهری پیش بچه و... خدا منو بکشد همه ی این کارها را من کردم چه جوری جبران کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اولاً خودتو انقدر سرزنش نکن، حالا دیگه شده، سعی کن ازی به بعد هر روز باهاش صحبت کنی خیالشو آسوده کنی که وقتی میره مهد هیچ اتفاقی واستون نمیفته، من یمدت دخترمو بخاطر اینکه غذا نمیخورد تهدید میکردم، بعد که غذا خوردنش بهتر شد هی میگفت مثلا اگه الآن شاممو نخورم پیشم نمیخابی؟!! یا از خونه میری؟ یجور اصطرابی داشت، منم واقعا که میدیدم استرسی شده دیگه بهش گفتم از الآن تا آخر عمرم چه غذاتو بخوری چه نهوری من پیشتم دیگه یاد حرفای گذشته نباش، مامان اشتباه کرده، دیگه انقدر این قضیه رو براش جا انداختم که اصلا یادشم نمیاد یه زمانی چقدر با غذا نخوردنش تهدید میشده