2777
2789

میخام سال دیگه ینی سال بازدهممو اونجا بخونم 

سخت نیس؟

هزینش چطوره؟مثل مدرسه عادی دولتیه یا هزینه زیاد داره؟ 

مدرسه بزرگسالان درس بخونم میتونم کنکورم بدم یانا؟

من سال اخر اونجا بودم 

اره میتونی کنکور بدی و مشکلی نداره 

خودخوان هستش و به نظرم خیلی راحت تر از مدرسس چون نمره مستمر بیشتری بهت میدن و لازم نیست همش امتحان بدی هزینشم از من 500 بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطی نداره مستمرات رو همه ۲۰میدن باید کتابارو بخری بشینی خونه بخونی برنامه امتحان بهت میدن میری امتحان میدی ۹بگیری قبولی چون مستمر بهت ۲۰میدم

اگر رشته های فنی و کارو دانش انتخاب کنی تو ۶ماه میتونی مدرک بگیری اگر نه نظری انتخاب کنی باید خیلی بخونی چون سراسری هستش

من پیش دانشگاهی چون تک زیاد داشتم فرستادنم مدرسه بزرگسالان 😅ی مدرسه عادیع مثل بقیه ی مدرسه ها 

فقط توش پر از دخترای تنبله ک تک آوردن 😂و تک و توک زن سن بالا ک قصدش ادامه تحصیله اونجا پیدا میشه....مث ی مدرسه ی عادیع با همون سخت گیریا

شرایطی نداره مستمرات رو همه ۲۰میدن باید کتابارو بخری بشینی خونه بخونی برنامه امتحان بهت میدن میری ام ...

باید کتابای سال دیگه مو بخرم یا از یه سال بالایی کتابای امسالشو بخرم کافیه؟

اگر توام مثل من بخاطر تک داشتن فرستادنت اونجا اگر بتونی تکارو پاس کنی وسط سال میفرستنت مدرسه ی عادی

ن من بخاطر اینکه امسال خیلی اذیت شدم حجم درسا خیلیی زیاده منم ازدواج کرده بودم سختم بود هرروز پرسش بود باید میخوندم و اینا میخام برم تو این مدرسه ببنیم چطوریه

ن من بخاطر اینکه امسال خیلی اذیت شدم حجم درسا خیلیی زیاده منم ازدواج کرده بودم سختم بود هرروز پرسش ب ...

برو نگران نباش خیلی راحته...من درس ریاضی رو پاس نمی‌شدم تازه امتحان پایان ترم بود...ی نامه نوشتم تو امتحان برای کسی ک تصحیح می‌کنه امتحان و و نوشتم ک می‌خوام برم کنکور مترجمی زبان و اصلا نمره ریاضی بدردم نمیخوره خواهش میکنم نمره بدید بمن😂بعد بمن دیدم پونزدع داده در صورتی ک واقعا سه اینا میشدم.... راحت باش برو