2777
2789
درچه حدی باشه ؟ درضمن سلام دوستم
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش شیر کاکایو یاشیرنسکافه یاکاپوچینو(بسته بندی اماده ) بده باکیک یاشیرینی بعدم که میوه وتنقلات واگه عصرونه هم میخوای بدی الویه ازهمه راحت تره اگه چندمدلم میخوای بدی خب کنارش یه حلیم بادمجون وموس یا ژله ای چیزی بزار
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
اگه جداسرو کنی شیک تره مثلا دیس رو دوربگردون نون تست یاباگت های گرد کوچک هم بخر جدا دوربگردون بعدم نوشابه و...............
سلام عزیزم من نمیدونم رنج سنی مهمونات چجوریه اما این منو هم با جوونا هم بایکم مسن ترها همخونی داره الویه یا سالاد ماکارونی یا کشک بادنجون یا اش رشته یا پیراشکی و سمبوسه خیلی خوبه اگه الویه یا سالاد رو تهیه کردی ژله هم سرو کن خیلی خوب میشه
مگه میشه زندگی منو بهم ریخته افریده باشه خدای دانه های انار من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد اندکی صبر سحر نزدیک است فقط خدا