2777
2789
عنوان

بچه ها چکار کنم شوهرم ادم نمیشه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید گروهیه بازیش بعد چتاشو ببین اگه فقط راجب بازی حرف میزنن حساس نشو زیاد

اول ک نگا میکردم اره همش در مورد بازی بود 

بعدش ک دیگ نزاشت یعنی رل زده

رلشو میاره بازی میکنن

😍
چندسالشه شوهرت؟خودت چندسالته؟ اطمینان داری رل زده؟

شوهرم ۲۹

خودم ۲۲

اره شکی ندارم ک رل زده

حتی رفتم دعا کردم براش قراره عصر ب دستم برسه

الانم خونه نیس داداشم گف داخل بازیه انلاینه😔😔

😍
از این دعاها هم هیچی درنمیاد همش خرافاته تا خودش نخواد متعد باشه هیچ دعایی درست نمیکنه کسیو

من تعیف همون دعا نویسه رو شنیدم تا اسم شوهرمو دادم گف بداخلاقه شوهرت گفتم اره گف زبون بند درس میکنم براش کاری میکنم ک دیگ سمت ای چیزا نره

😍
من تعیف همون دعا نویسه رو شنیدم تا اسم شوهرمو دادم گف بداخلاقه شوهرت گفتم اره گف زبون بند درس میکنم ...

ببین دعا نویسا دیگه دستشون اومده بخدا مدل مشتریاشونو اعتماد نکن فقط بچسب به مشاور تا درست بشه

بچه کوچیک دارم بقران کار شبو روزم شده گریه

باید درست کنید دوتاتون با گریه و دعانویس چیزی درست نمیشه

یه روز منطقی بشین با شوهرت صحبت کن بگو دلیلش چیه از این کار تهش دیدی هیچ جوره منطقی نیس حتی تهدید به طلاق کن یا برو خونه مادرت

حتما قبل از این کارا با مشاور راجبش صحبت کن تا بهت راهکاربده

باید درست کنید دوتاتون با گریه و دعانویس چیزی درست نمیشه یه روز منطقی بشین با شوهرت صحبت کن بگو دلی ...

ی بار بم گف بم شک داری طلاق بگیر جمع کن برو من نرفتم گفتم بهتر میشه دیدم خوب بود ی مدت باز شروع

😍