2777
2789

با شوهرم بحثم شده خیلی داغونم اصلا تحمل این ک بهم اهمیت نده یا منو نبینه رو ندارم خیلی بهم میریزم خیلی سعی میکنم نصبت بهش سرد باشم ولی از تو روز ب روز داغون تر میشم  همه دارن حصرت زندگیمو میخورن ولی نمیدونن داغونم با خانوادمم نمیتونم درمیون بزارم منتظر یه اشارن تا طلاقم بگیرن ازش  😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شوهرم محبت کلامی داره ولی درونگراس درکل خیلی اذیت بودم اوایل الانم هستم ولی کمتر عادت کردم. منم خودش شدم. آدما عوض نمیشن گلم یجوری کنار بیا

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
درحقت خیانت کرده جریان چیه که ازش سرد شدی ؟

ن خیانت نکرده کلا بهم اهمیت نمیده انگاری من وجود ندارم یک کلمه محبت آمیز نمیگه ن عزیزم ن نفسم هیچی موقع خواب یه شبخیر میگه میره میخوابه تموم 

خوبحالت

حرص نخور

آروم باش،بحث بین هر زن و شوهری پیش میاد

اگه تازه ازدواج کردی ک اصلا نگران نباش،کم کم اوضاع بهتر میشه

خدا بهتون آرامش و عشق زیاد بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

حرص نخور آروم باش،بحث بین هر زن و شوهری پیش میاد اگه تازه ازدواج کردی ک اصلا نگران نباش،کم کم اوضا ...

بخدا دیونم کرده س ساله عروسی کردیم یه پسر هفت ماهه هم دارم 

مردا از بحث زیاد و غر زدن متنفرررن هرچی بیشتر اینارو بش بگی شاید خودت خالی شی اما اون شکاف بینتون بزرگتر و عمیق تررر میشه تو بهش محبت کن و با مهربونی کم کم ازش محبت بخاه محبت زوری بدرد نمیخوره بعضیا بلد نیستن واقعا باید بهشون یاد داد ولی با این لحن‌نمیشه گلم

خدایا برای همه چی شکرت