با شوهرم بحثم شده خیلی داغونم اصلا تحمل این ک بهم اهمیت نده یا منو نبینه رو ندارم خیلی بهم میریزم خیلی سعی میکنم نصبت بهش سرد باشم ولی از تو روز ب روز داغون تر میشم همه دارن حصرت زندگیمو میخورن ولی نمیدونن داغونم با خانوادمم نمیتونم درمیون بزارم منتظر یه اشارن تا طلاقم بگیرن ازش 😭😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
مردا از بحث زیاد و غر زدن متنفرررن هرچی بیشتر اینارو بش بگی شاید خودت خالی شی اما اون شکاف بینتون بزرگتر و عمیق تررر میشه تو بهش محبت کن و با مهربونی کم کم ازش محبت بخاه محبت زوری بدرد نمیخوره بعضیا بلد نیستن واقعا باید بهشون یاد داد ولی با این لحننمیشه گلم