ربطش اینه یکم براش پس انداز کن یا طلا بخر که بزرگتر شد مثلا بفرستیش کلاس هنری مثلا میگما یا براش بتونی ارزوهاشو براورده کنی چون ماشاالله بچه ها پر توقعن الان و زیاده خواه
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
منم همینم حقوق میگیرم جدا از پول کلاساش کلی هم خرج سرولباسش میکنم واسه خودم ی ساله ی مانتو نخریدم مادر همینه
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
منم همینم حقوق میگیرم جدا از پول کلاساش کلی هم خرج سرولباسش میکنم واسه خودم ی ساله ی مانتو نخریدم ما ...
منم اینجوری بودم پولی ک همسرم ب خودم میداد همش ب دخترم میگرفتم بعد ب خودم امدم دیدم اصلا ب خودم نمیرسم همه چیزم شده بچه. الان اول ب فکر خودمم. ب شوهرم میگم بچه لباس ندارع بهش بگیر . ن اینکه ظالم باشم .باید ب خودمون اهمیت بدیم اینجوری برا بچه هام بهتره ک یه مامان شاد و سر زنده دارن 😁
چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
منم اینجوری بودم پولی ک همسرم ب خودم میداد همش ب دخترم میگرفتم بعد ب خودم امدم دیدم اصلا ب خودم نمیر ...
من برای پوست وسیله های بهداشتیم همیشه کلی هزینه میکنم ضدافتاب تونر ویتامین سی اینا ولی لباس جدید بیشتر از 7و8 ماهه نخریدم و چون همسرمم شغل ثابت نداره نمیخوام کسی متوجه بشه و سر بچم خودم و همسرم بیاد پایین چون هم سن خودش زیاد تو فامیل نزدیک هس نمیتونم نادیده بگیرم به هرحال گاهی باید از ی سری خواسته های خودمون بخاطر عزت نفس و اعتماد به نفس بچه هامون بگذریم تا شرایط دوباره محیا بشه مثلا باشگاهمو ترجیح میدم میگم حالا مانتو چندتا دارم ولی هیکل و پوست زیبایی بره دیگه برنمیگرده یا کلاسای دخترمو نمیتونم کنسل کنم چندسال داره زحمت میکشه حالا باباش نداره ولی نباید بزارم بچم تو اینده سرش بیاد پایین حیفه الان زمان یادگیری و پرورش استعدادهاشه بخاطر اینا از ی سری خواسته های خودم میزنم ولی ن از همشون از اون جزیی ها که به چشم نمیاد
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏