2777
2789
عنوان

قرص پروپرانول و کودک ۶ ساله..

9159 بازدید | 15 پست

سلام دوستان دختر من ۶ سالشه سال گذشته بخاطر تهوع مکرر صبحگاهی که داشت تحت نظر دکتر فوق تخصص گوارش اطفال،اندوسکوپی شد وچند دارو رو باید مصرف کنه 

از جمله پروپرانول 

من یه مدت سر خود قطعش کردم 

دوباره دکتر نوشته براش، وگفت ممکنه علائمش برگرده خدای نکرده

ولی من نگرانم 

نگران این همه دارو که باید بچه بخوره .من سعی میکنم بچم آرامش داشته باشه.استرس نداشته باشه شاید نیازی به این قرص نباشه😔

کسی بوده بچش مصرف کرده باشه؟

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
پروپرانول یا پنتو پرازول  اون اولی چه چیزه دیگست اخه

نه پروپرانول

من اشتباه نوشتم؟ متوجه نشدمعلاوه بر اون امپرازول هم میخوره که ناشتاست

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پروپرانول من اشتباه نوشتم؟ متوجه نشدمعلاوه بر اون امپرازول هم میخوره که ناشتاست

امپرازول مال کم کردن اسید معده است معمولا توی دوز پایین به بچه ها میدن اما در کل همشون مضرن دیگه 

دکتر احتمال داده رفلاکس به خاطر اسید باشه اما شما ببین شاید بالااوردنش دلیل دیگه داشته باشه 

مثلا بچه شبها سردی نمیخوره یا استرس نداره یا شاید ویروسی چیزی باشه

امپرازول مال کم کردن اسید معده است معمولا توی دوز پایین به بچه ها میدن اما در کل همشون مضرن دیگه&nbs ...

تکرار میشد 

چند روز خوب بود بعد دوباره از ۴  ۵ صبح شروع میشد هر ده دقبقه بالا میاورد هیچی تو معدش نبود.شب وروزم بکی شده بود از استرس ونگرانی 

خیلی میبردمش دکتر 

هربار دمیترون وسرم میدادن چند وقت خوب بود باز شروع میشد 

حتی میگفتن ویروسه درصورتی که هیچ علائمی نداشت 

فقط صبح ها بالا میاورد وبعد دوسه یاعت بی حال خوابش میبرد بردم پیش فوق تخصص گوارش اطفال

اندوسکوپی نوشت ومتوجه ورم معده شد 

پروپرانول برای تپش قلب و اضطرابه

اضطاب ممکنه رو معده تاثبر گذار باشه میدونم برای درمان داده به بچم ولی همش ۶ سالشه من تمام سعیم رو میکنم تو محیط ارومی رش  کنه

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی رو قبول کنی چند تا سوال دارم برای ورم معده دخترتون🙏🙏

همینجا بپرسین

استارتر دقیقاً داری پسر منو توصیف میکنی منم موندم دوباره بدم یا نه این سری روزی دوتا پروپرانولول نوش ...

نمیدونم تشخیص پزشک چیه ولی پزشک دختر من بعد چند ماه قطعش کرد

دیگه توکل به خدا انشااله بچه هامون خوب بشنو نیازی به خوردن این داروها نباشه هیچوقت

نمیدونم تشخیص پزشک چیه ولی پزشک دختر من بعد چند ماه قطعش کرد دیگه توکل به خدا انشااله بچه هامون خوب ...

خانمی دخترتون خوب شد؟؟

دکتر به پسر ۷ساله من پرانول ۱۰ داده اونم نصف هر ۱۲ ساعت به خاطر استرس و اضطراب جدایش

فقط خدا

خانمی دخترتون خوب شد؟؟ دکتر به پسر ۷ساله من پرانول ۱۰ داده اونم نصف هر ۱۲ ساعت به خاطر استرس و اضطر ...

سلام عزیزم .دختر من مشکل گوارشی داشت تهول مکرر نیمه شب و یبو ست.۱ سال داروخورد.اگه دکتر داده بهش اعتماد کن ولی مگه اضطرابش چقدرهکه حتما قرص بخوره

سلام عزیزم .دختر من مشکل گوارشی داشت تهول مکرر نیمه شب و یبو ست.۱ سال داروخورد.اگه دکتر داده بهش اعت ...

تو کلاس مدرسه دلش برام تنگ میشه در صورتی که من تو حیاط مدرسه هستم و کلی گریه میکنه تا ضربان قلبش بالا میره و دل درد و حالت تهوع.

فقط خدا