2777
2789
عنوان

پسر داییم 🥲🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 24957 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باحال بود😄😄😄

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂😂باید میگفتی ننتم پریود میشه😐😂

والا من اون موقع سرم رفتتو یقه ام کلا لال شدم😂😂😂

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
کاملا با حرفت موافقم من یه بار رفتم نوار بهداشتی بگیرم میخواست بزاره تو پلاستیک مشکی گفتم نزار بعد ی ...

دیگه اینجوریام نباید باشه

پس طرف میتونه کاندوم هم تو دست بگیره راه بیفته تو شهر و بگه این ی چیز طبیعی بین زن و شوهراست و...

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
کاملا با حرفت موافقم من یه بار رفتم نوار بهداشتی بگیرم میخواست بزاره تو پلاستیک مشکی گفتم نزار بعد ی ...

خب یه اتفاق طبیعیه ،درستتتتتتتت 

اما قرار نیست جار بزنیم یا ایها الناس من پریودم.خون ازم میاد بیرون .

آقایون هم توی خواب محتلم میشن چرا نمیان جار بزنن 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

توجه کردین همه چیز برای آقایون مستور باقی می مونه 

اما برای ما خانم ها همه چیز علنی باید باشه .

روشنفکری هم حدی داره .

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹