2777
2789
عنوان

غربالگری کردم اخه چرا من 😔😭

943 بازدید | 54 پست

دیروز غربالگری کردم گفتن بچت ناقصه مغزش تشکیل نشده باید سقط بشه دارم سکته میکنم واقعا دوس دارم بمیرم بعد س سال حامله شدم به زور اونم باید سقط بشه 😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه چقدر برات سخته رو میتونم درک کنم ولی خداروشکر الان این مشکلات قابل تشخیص هست انشاالله دوباره ...

میترسم باردار نشم چون تنبلی داشتم اگه هم بشم ا

خدا نکرده این مشکلو داشته باشه 

خیلی ناراحت شوهرمم😔

میترسم باردار نشم چون تنبلی داشتم اگه هم بشم ا خدا نکرده این مشکلو داشته باشه  خیلی نار ...

باردار میشی چرا نه

این مشکلات قرار نیست چند بار پیش بیاد

توکل به خدا کن

خیلی سخته هر چی بکی حق داری ولی مسلم اگر دنیا می آمد بعد می فهمیدی خیلی سخت تر بو د

بخدا که نمیتونم چرا اخه باید اینطور بشه از دیروز کارم شده گریه حتی همین الان دارم دق میکنم

حق داری منم بارداری اولم بغد ۷ سال ۳ ماهگی قلبش الکی وایساد 

خیلی سختی کشیدم ۶ ماه بعدش با لطف خدا بارذار شدم

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔

بخدا که نمیتونم چرا اخه باید اینطور بشه از دیروز کارم شده گریه حتی همین الان دارم دق میکنم

😔😔😔میفهمم تو رو منم برا همین مشکل سقط کردم خودشم ۱۶ هفته ولی یه لحظه فک کن اونجوری تا اخر عمرت جلو چشمته و دلت خون میشه 

گوسفند یک عمر از گرگ ترسید ..ولی اخرش اونو چوپان سر برید و خورد 😊😉

این حس و دو بار تجربه کردم ولی الان دخترمو میبینم میگم عیب ندارع ارزش داشت آخرش خدا یه فرشته بهم داده مثل ماه