2777
2789
عنوان

باورم نمیشه پریروز پریودم تموم شده، الآن بی بی چک زدم مثبت شد🧐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 89 پست
نمیشه مگه دست از سر آدم برمیدارن لعنتیا همین کارو میکنم ولی مثل کنه میچسبن به ادممم

ماهم یه نمونه داریم از سمت همسرم هستن

محاله منو ببینه و نگه حتی هر وقت همسرمو تنها گیر بیاره شروع میکنه، حالا خانم جوونم هستا ....

منم هر سری بهش گفتم فعلا که آی یو دی دارم و نمیخوایم و ....

حالا موندم  خبرش پخش شد و دیدمش چی بگم🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم یه نمونه داریم از سمت همسرم هستن محاله منو ببینه و نگه حتی هر وقت همسرمو تنها گیر بیاره شروع م ...

خخخخخ وای من بدم میاد از آدمایی که بخوان سر دربیارن از کارت به پیر زن ها میگم نکنین چه برسه جونااا 

هیچی توضیح نده لبخند بزن بزار بیشتر بسوزه 😬😬😬

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
خب ، دقیقا کجای حرفم منظورتونه و باعث ابهامتون شده؟!

منم نفهمیدم چی گفت دقیقا

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
ببخشید گلم که میپرسم اگر دوست داشتید جواب بدید، مشکلشون قابل درمان هست؟

نمی‌دونم هنوز فعلا تحت درمان تا ببینیم چی میشه تهش 

آره، مهم نیست. با همه چیز یه مشکلی دارن...

😬😬😬

برم بخوابم شب خوش مامان آینده 🥰🥰🥰

انشا... به زودی خبر بارداریتو بدی گلم موفق باشی🌺

قربونت عزیزم

تو اطرافیانتون کسی اینطور شده؟

پریودیت مثل قبل بوده؟یا کمتر؟

دختر خاله ی من تا سه ماهگیش پریود میشد نمیدونست حامله س.برا معده درد رفته بود ازمایش اونجا بهش گفتن بارداری

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
عه جدی؟  من تنبلی دارم و دو ماه بود پریود نشده بودم مثل قبلنا بود

دارو مصرف کردی؟آمپول زدی؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند