2777
2789

سلام من تقریبا چهار شبه استفاده میکنم بعضی دوستان گفتن خواب اوره شدیده ولی من خوایم عین قبله تعقیری نکرده

اشتهامم یکم بیشتر شده صورتمم امروز یکم چاق شده به نظر خودم 

چهار ساله منتظرم دوتا سقط داشتم یازده ماهه اقدامم بعد از سقط دومم🥺💔۱۴۰۱/۳/۲۶ بی بی چکم مثبت شد خدایا شکررررت �♥️🥺خدایا خودت مواظب نی نی کوچولوم باش💙دوستان هر کی امضام میبینه دعا کنه برام 🥺💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم از لاغری خیلی رنج میبردم به خدا ولی الان ۷ کیلیو اضافه کردم با مصرف یه قرصی  انقد اشتهام زباد شده که الانم دارم میلومبونم

تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨‍👩‍👧     با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚  

من فقط غش میکردم و هیجی رو اشتهام تاثیر نداشت

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
عزیزم تو چهار شب که نمیشه حداقل یه ۱۵ روزی طول میکشه که چاق بشی

نمیدونم صورتم پف کرده

چهار ساله منتظرم دوتا سقط داشتم یازده ماهه اقدامم بعد از سقط دومم🥺💔۱۴۰۱/۳/۲۶ بی بی چکم مثبت شد خدایا شکررررت �♥️🥺خدایا خودت مواظب نی نی کوچولوم باش💙دوستان هر کی امضام میبینه دعا کنه برام 🥺💖
من مصرف میکردم خواب آور وعصبیم میکرد

واسه من که فعلا چیز خاصی نشون نداده

من خودم از لاغری خیلی رنج میبردم به خدا ولی الان ۷ کیلیو اضافه کردم با مصرف یه قرصی  انقد اشتها ...

چی بود اسمش

میشه اسمشوبگی؟عوارضی نداره؟

من از پیج داخل ایستا سفارش دادم اول اینکه باید باردار یا شیر ده نباشی و اینکه اسم قرصش اونیکس واقعا عالیه روزی دوتا باید بخوری تو ۱۵ روز تعقیر رو تو خودت حس میکنی شما چند کیلیوی

من فقط غش میکردم و هیجی رو اشتهام تاثیر نداشت

وییی

وییی

اگه اینستا دارید بزنید پیج الهه شهبازی اون پیجی که رضایت مشتری داشت و پیح اصلی بود رو فالو کنید و بهش دایرکت بدید شماره واتساپ میده 

من تو سن ۲۰ سالگی مصرف کردم و بشدت گرسنه میشدم و خوراکم زیاد شده بود و صورتم و بدنم پف کرد و چاق شدم ...

چند کیلو تو چند ماه اضافه کردی

برگشت نداشت 

چه جوری استفاده کردی