2789

این که به دیده ترحم بهت نگاه کنند به خودت بستگی داره. اگر در موردش با کسی حرف نزنی و درد دل نکنی کسی جرات نمی کنه بهت ترحم کنه

در جواب کسایی هم که ازت در مورد بچه دار شدن می پرسند فقط بگو قصد ندارم یا توکل به خدا هر وقت که صلاح باشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این که به دیده ترحم بهت نگاه کنند به خودت بستگی داره. اگر در موردش با کسی حرف نزنی و درد دل نکنی کسی ...

تا چندسال میشه از بقیه پنهون کرد مگه آخه😭😭

فعلا هیچکس قضیه رو نمیدونه ازآینده میترسم😢

به زودی منم مامان میشم😍
تا چندسال میشه از بقیه پنهون کرد مگه آخه😭😭 فعلا هیچکس قضیه رو نمیدونه ازآینده میترسم😢

اصلا نیازی به پنهان کردن نیست 

بچه دار شدن با نشدن مساله شخصی زندگی شماست کع دیگران حق نظر دادن در موردش را ندارند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
اصلا نیازی به پنهان کردن نیست  بچه دار شدن با نشدن مساله شخصی زندگی شماست کع دیگران حق نظر داد ...

هیییی خواهر..حق ندارن ولی مگه میشه جلوی دهن بقیه رو گرفت؟

به زودی منم مامان میشم😍
هیییی خواهر..حق ندارن ولی مگه میشه جلوی دهن بقیه رو گرفت؟

خب حالا بقیه بگن چی میشه مگه؟