2777
2789

بچه ها من یه رابطه ای داشتم سه سال پیش و بعدا فهمیدم این با صدتا دیگه ام بوده ازینا که تو خیابونم یکیو سوار میکنن میبرن خونه ... اولین بارم بودم این کارو میکردم اصلا حالیم نبود مراقبت چیه و... اونم فقط یک بار این کارو کردم ... اون نفهمم بدون ک.ا.ن.د.و.م این کارو کرد ‌... بعدا فهمیدم چجور ادمیه باهاش کات کردم

هیچوقتم دیگه با کسی رابطه نداشتم بعد از اون

چند روز بعد از رابطم با اون هی میرفتم دستشویی

همینجوری روزی بیست بار میرفتم دستشویی

بعدش فکر کردم شاید سردیمه و ... خلاصه برای هرچی سرم اومد به همه چیز فکر کردم جز اون کار ...

بعدش یه مدت کلی اطراف م.ث.ا.نه م میخارید

خیلی زیاد

انقدر که از خواب بیدار میشدم

بعد از اون دونه زدم اطراف م.قع.دم 

بعدش بعد چند وقت خودشون ناپدید شدن

بعد از دوسال یه گوشت اضافه م.ق.عدم دیدم

الانم اطراف رحم و زیر شکمم و م.ث.ا.نه م درد میکنه

خیلی زیاد

چیکار کنم ؟ کجا برم ؟ یه چیزی که زودی بفهمم

نکنه سرطان دارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت داری 

منم همش این طوری میشم البتخ رابطه ای نداشتم تا به حال ولی بخاطر نداشتن بهداشته کافیه

مثلا باید قبل از نشستن تو دشویی سنگ رو اب بزنی بعد بشینی یا بعدش باید خودشو با یه حوله تمیز خشک کنی با دستمال نه بعد باید شرتت رو هر روز عوض کنی و فقط با مایع دشویی بشوری نا خوب شی

عفونت داری  منم همش این طوری میشم البتخ رابطه ای نداشتم تا به حال ولی بخاطر نداشتن بهداشته کاف ...

مطمینی ؟ توام دقیقا همین علائم رو داشتی ؟ من میترسم نکنه hpv یا ایدز گرفته باشم یا سرطان شده باشه 

ولی واقعا دختر پدر پسر شجاع بودی.بدون کا ند وم نگفتی حامله شی 🙃.ایدز زگیل هپاتیت هم که کمترین خطرشه.انشاللا که مشکلی پیش نیومده باشه.مراقب خودت باش

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
مطمینی ؟ توام دقیقا همین علائم رو داشتی ؟ من میترسم نکنه hpv یا ایدز گرفته باشم یا سرطان شده باشه&nb ...

اره بعد از دشویی احساس میکردم که بازم انگاری دسشتویی دارم و یه چیز چرتی بود که خود به خود اوکی میشد

دقیقا میشه بگی سرطان چیییی😂سرطان واژن؟ 😂و اینکه ایدز اصننن ربطی ب واژن نداره فقط یکی از راه های انتقالش از واژنه

سریع میفهمن ؟ گرون نیست ؟ من تاحالا نرفتم زنگ زدم گفتن باید تست بدی سه میلیونه منم ندارم

شما دکتر زنان برو‌حداقل شاید با معاینه ظاهری چیزی دستش بیاد .اصلا شاید نیاز به ازمایش هم نباشه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..