2777
2789
عنوان

اسم بچمو پدرشوهرم میخواد انتخاب کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 26 پست
عزیزم اصلا اجازه نده که تا ابد تو دلت میمونه تا آخر بجنگ برا اسمی ک خودت میخوای.چی میخوای بذاری خودت ...

خودم‌هنوز انتخاب نکردم ولی اسم اونا هم نمیخوام بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مادر هم میشه ....من برا دوتا بچه هام خودم رفتم....گواهی تولد هم توی بیمارستان خودت باید اسم ...

خودم؟واقعا؟ اخه دخترداییم تازگیا دنیا اومده تو بیمارستان فدم رو دادن داییم پر کرد

ایرادی نداشته البته چرا حرص خوردی.مگه انتخاب خودت نبود

انتخاب خودم بود ولی وقتی خانوادم دخالت نمیکنن چرا باید شوهرم اینو بگه که اونا فکر کنن دخالت خانواده من بوده؟

میدونی میخواد یه چیزی بگه درست کنه ولی بدتر گند میزنه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
انتخاب خودم بود ولی وقتی خانوادم دخالت نمیکنن چرا باید شوهرم اینو بگه که اونا فکر کنن دخالت خانواده ...

همین که شعورشو داشته انتخاب اسم حق توئه خودش خیلیه

انتخاب خودم بود ولی وقتی خانوادم دخالت نمیکنن چرا باید شوهرم اینو بگه که اونا فکر کنن دخالت خانواده ...

خوب شوهرت منظورش ایت بودا که حق اونهاست 

خودت میتونی بگی خانواده ام گفتن تو مادر بچه ای درد کشیدی فقط انتخاب اسم حق خودته

همین که شعورشو داشته انتخاب اسم حق توئه خودش خیلیه

تو اسم شعور داشته ولی خب جاهای دیگه از مال تو بیشتر پشت خانوادشه😏

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خوب شوهرت منظورش ایت بودا که حق اونهاست  خودت میتونی بگی خانواده ام گفتن تو مادر بچه ای درد کش ...

دیگه خدا بیاد زمین تو سر ایشون نمیره یه اخلاقای عجیبی داره الان فکر میکنه گند زده شوهرم من دارم جمعش میکنم 

دیگه خدا بیاد زمین تو سر ایشون نمیره یه اخلاقای عجیبی داره الان فکر میکنه گند زده شوهرم من دارم جمعش ...

چرا باید تا این حد به جیزی که فکر میکنه اهمیت بدی

حتی اگر خانواده تو انتخاب کرده باشن تو این حق رو بهشون دادی در هرحال ربطی به مادرشوهر ندارا

چرا باید تا این حد به جیزی که فکر میکنه اهمیت بدی حتی اگر خانواده تو انتخاب کرده باشن تو این حق رو ...

من برام مهمه وقتی اونا شعور داشتن دخالت نکنن به اسمشون تموم نشه بعدم فقط این نبود کلا خیلی شوهرم تو حاملگی باعث سوتفاهم شد حالا بیخیال گذشت