2777
2789

❤این ماه امتحان مهم دارم. توروخدا دعاکنید امتحان رو عالی بدم و قبول شم.(ظرفیت پرنشه و شرایطم اوکی باشه) دیگه خسته ام از حسرت و شکست. 

فردا بلیط دارم و مسافرم (خارج از کشور)

توروخدا دعام کنید دست خالی برنگردم. شرمنده خودم‌ آرزوهام و بابام نشم.😔

هرکی خواست کامنت بذاره واسش ایت الکرسی بخونم.❤

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْاللهم صل‍

خدایا شکرت بابت همه چی 💖و این ک همه چی داره خوب پیش میره💖🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخونی برای منم؟

خوندم گلم حاجتت روا

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْاللهم صل‍ #اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ ...

ممنونم. به آرزوهاتون برسین

14 تا فرستادم  برو خدا پشت و پناهت انشالله با موفقیت بر می گردی

واست ایت الکرسی خوندم

ممنونم. توروخدا دعام کنید. معجزه بشه قبول بشم و یه ظرفیت برا من باشه😔

اونجا قبل مصاحبه وجعلنا بخون

متوجه نشدم. چیبخونم؟

متوجه نشدم. چیبخونم؟

وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ ﴿۹﴾
و [ما] فراروى آنها سدى و پشت‏ سرشان سدى نهاده و پرده‏ اى بر [چشمان] آنان فرو گسترده‏ ايم در نتيجه نمى‏ توانند ببينند (۹)

سوره یس

وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُب ...

من امتحان دارم فقط. البته همون جایی که دلم میخواد. 

قبل امتحان بخونم؟ 

من امتحان دارم فقط. البته همون جایی که دلم میخواد.  قبل امتحان بخونم؟

قبل امتحان اینو بخون 

وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ

همچنین بگو 

حَسبی حَسبی حَسبی مِن اَمری عِلْمُکَ بِحالی

قبل امتحان اینو بخون  وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ همچنین ...

ظرفیتش کم شده و تعداد شرکت کننده زیاد. یه امتحانم پس فرداست و اون یکی ۲۴ خرداد.

توروخدا منم دعاکن. ❤😔 میخونم حتما

ساعت امتحان اگر یادم باشه حتما برات دعا می کنم و قرآن می خونم  نتیجه اش را بهمون بگو  ان ...

ساعت ۱۱:۳۰ به وقت ایران . 

پس فردا و ۲۴ خرداد

کاش یادت بمونه. اخرین فرصتمه. 😔🙏