خیلی ببخشید توی سرویس بودم یهو دیدم خونریزی کردم اول فکر کردم پریود شدم بعد فهمیدم خون از ناحیه مقعدم هست خون تقریبا روشن و رقیق در حد چند قطره بود درد ندارم کسی میدونه علتش چیه؟ خیلی ترسیدم کسی اطلاع داره؟
یکی تاج بر سر زن گذاشت،ودیگری زن را،عامل تحریک مرد دانست. این است، فرق شاه،و گدا!.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به هرگونه خونی که از مقعد خارج شود، خونریزی مقعدی میگویند. اگر مقداری خون روشن تا سیاه روی دستمال یا مدفوع و در کاسه توالت مشاهده کردید، احتمالا دچار خونریزی رکتوم شدهاید.
منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ...ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس
منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ...ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس
توی اون لینکی که فرستادم کاملا بواسیر رو هم توضیح داده بود قشنگم