2777
2789
عنوان

نماز شب 🎇✨ اونایی که معتقدن بیان

191 بازدید | 22 پست

من قبلا میخوندم اما الان میخوام بخونم اما حسش نیس بیاین یه چیزی بگین من تشویق بشم بخونم دلم خیلی میخواد ولی....

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم گرفتاری نداشتم باخیال راحت و حس خوب می خوندم...😭😭شمابخون ...التماس دعا

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
کاش منم گرفتاری نداشتم باخیال راحت و حس خوب می خوندم...😭😭شمابخون ...التماس دعا

وای خدا چرا هممون انقدر درگیر و گرفتار شدیم که حالو حوصله یه رکعت هم نداریم چه انرژیه بدیه

خودتونو توی شرایط قرار بدید تا حسش بیاد هرچی ارتباط با معنویات بیشتر بشه حسش هم بیشتر میاد...

و اینکه به این فکر کنین چقدر خوبه که شرایطشو دارین فکرشو دارین آمادگی دارین 

یه توف و لعنت بفرستی به شیطون حله

مادرم فاطمه (س) باشد،پدرم شاه نجف،هردو عالم به فدای پدر و مادر من♥️

من گاهی می خونم اما فقط نماز وتر یا نماز شفع و وتر، اینطور می گم حداقل اگه تا دیر وقت بیدار بودم اگه خدا گفت چی کار می کردی حداقل بگم دو رکعت نماز خوندم ولی همینم واقعا تو زندگی اثراتش و میزاره

خودتونو توی شرایط قرار بدید تا حسش بیاد هرچی ارتباط با معنویات بیشتر بشه حسش هم بیشتر میاد... و این ...

اره هرچی درموردش میخونم فازشو میگیرم ولی هنوز به اوجش نرسیده که همت کنم و بخونم🤦‍♂️🙊🥴

وای خدا چرا هممون انقدر درگیر و گرفتار شدیم که حالو حوصله یه رکعت هم نداریم چه انرژیه بدیه

اخه در ان واحد از مادرم بابیماری شدیدش نگهداری می کنم بیماری خودم که چندتاست،بچمم مریضه همسرم تروییدپیشرفته داره بایدجراحی بشه...اوضاع اقتصادی هم که بماندواقعادیگه جون تمرکزندارم زمان مجردی می خوندم واقعاباعشق چه حس خوبی ...بود

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
من گاهی می خونم اما فقط نماز وتر یا نماز شفع و وتر، اینطور می گم حداقل اگه تا دیر وقت بیدار بودم اگه ...

خوش بحالت ای خدا کمکم کن حداقلش بخونم

اخه در ان واحد از مادرم بابیماری شدیدش نگهداری می کنم بیماری خودم که چندتاست،بچمم مریضه همسرم ترویید ...

الهی به آرامش برسی و همشون شفا بگیرن ولی تو همین حال اگه حد اقل یه رکعت وتر بخونی مطمینم تاثیرشو تو شفا گرفتن خانوادت میبینی

ب جا خوندم‌ نوشته بود چون گناهانمون زیادع

اره واقعا گناه کردن توفیقشو میگیره وقتی هم میخونی جلوی گناه کردنتو میگیره