2777
2789
عنوان

بچه دومم هم دختر شده شوهرم میگه چونکه دختره باید سقطش کنی ،🥺😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6244 بازدید | 93 پست
نه نه من اصلا از دوستمون ناراحت نشدم. منظور من اینه که واقعا همینجا انقدر راجع به سقط میبینم که فقط ...

عزیززززم اخه بحث لیاقت داشتن و نداشتن نیست وگرنه شوهرم اسی واقعا لایق بچه اس؟! مراحل درمانتون رو دنبال کنید انشاا... به زودی تاپیک بارداریت ببینم😍♥

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززم اخه بحث لیاقت داشتن و نداشتن نیست وگرنه شوهرم اسی واقعا لایق بچه اس؟! مراحل درمانتون رو دنب ...

همه مراحل رو طی کردیم و همه مشکلات حل شد الان دو ماهه که هر دو سالمیم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من تاپیک هات رو دیدم

شوهرت هم خیانت کرده هم صد تا مشکل داره

بعد میگی بچه نمیخواستم به زور گفته بچه بیار

واقعا یعنی هیچ اراده ای از خودت نداری؟

این پدر و مادر رو چهار ماه پیش هم داشتی

میرفتی چند روز به زور حامله نشی

الانم فردا میآی میگی به زور انداختم

خوب معلومه شوهرت آدم حسابی نیست و مشکل اخلاقی داره

تو باید خودت عقل داشته باشی

فقط همین طوری تا بچه ۴ نری

همه مراحل رو طی کردیم و همه مشکلات حل شد الان دو ماهه که هر دو سالمیم

خب پس ممکنه زمانبر باشه خدا بزرگه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
لطفا دیگه این جمله رو نگید.منظورم جمله ی اولتونه.واقعا بار معناییش خیلی بد و سنگینه.مخصوصا برای ماما ...

من منظورم به همسر ایشون بود که چنین تفکری داره ثواب داشتن دختر خیلی زیاد هست 

متاسفانه هنوز داخل فرهنگ جاهلی عرب موندیم به جای اینکه بگیم خدا راشکر بچم سالم بشه فقط پسر 

ارتش تک نفره خودت باش✌
چقدررسواد داره شوهرت؟ فقط قدیمیا فکر میکردن جنسیتو زن تعیین میکنه

نمی‌دونم شایدم می‌دونه خودشو به خری میزنه فقط میخواد منو عذاب بده 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
ماشالله از دهنت نیوفته سلطان اسپرمش چس میشه😂😂😂😂

😂😂😂وای

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

نمیدونم واقعا خدا کجاست.که بعضی بنده هاش اینطوری ادعا خدایی میکنن.ازت خواهش میکنم درس عبرتی به این شوهرت بده که فکر نکنه  بچه خیاروگوجست باید امتحان کنه.تا ابدو یک روز حسرت پسر بذار رودلش دیگه ام بچه نیار.بعدما داریم پرپرمیشیم واسه یه بچه سالم که جای اون بچه از دست رفتمو بگیره داغش مارو پیرکرد

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
نمیدونم واقعا خدا کجاست.که بعضی بنده هاش اینطوری ادعا خدایی میکنن.ازت خواهش میکنم درس عبرتی به این ش ...

آره واقعا خیلی دلم شکستس 

ایشالا بچه دار بشی عزیز دلم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
عزیزم شوهرم هم عربه هم اعتیاد داره هم مشکل اعصاب داره ولی من سه تا دختر دارم عاشق دختراشه از گل کمتر ...

پس یادتون رفته زمان های قدیم اعراب دختراشون رو زنده به گور میکردن

من منظورم اونا بود شما به خودت گرفتی 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
پس یادتون رفته زمان های قدیم اعراب دختراشون رو زنده به گور میکردن من منظورم اونا بود شما به خودت گر ...

عزیزم اون تو زمان جاهلیت بود الان که نه ایشون عربن نه اصلن اجازه داده بچش دنیا بیاد پس بهتره خودشو امثال خودش که اینجا دم از روشنفکری میزنن و میگن اگه شرایطشو نداری بچتو سقط کن مثال بزنی نه هرچی بشه عرب عرب کنی اون روز تو همین سایت یکی بچه ی ۱۷ هفته اشو سقط کرده تازه میگه من میدونم الان خوشبخته منم یه حرفی زدم که همه فاز روشنفکری برداشتن که بچه نباید تو این شرایط سمی دنیا بیاد و خوب کاری کرد سقطش کرد این کارشون هیچ فرقی با زنده به گور کردن نداره