2777
2789
عنوان

شک به همسر

411 بازدید | 40 پست

روانم بهم ریخته هرچند وقت یکبار می بینم شوهرم رمز گوشی ش رو عوض کرده.... به خودم قول داده بودم که سر گوشیش نرم ولی برای اینکه خیالم راحت شه که عوض نکرده و ریگی تو کفشش نیس امتحانی زدم بللللللله دیدم باز امروز عوض کرده... اونوقت من از روزی چ گوشی گرفتم هنوز رمزش رو تغییر ندادم. هروقت هم بهش میگم قسم میخوره که هیچی ندارم ولی دلم نمیخاد توی حریم شخصی م کسی بتونه وارد شه. اصلا هیچ جوره توی کتَم نمیره. نمیتونم بهش اعتماد کنم بااینکه تلاش می‌کنه که نظر مثبت منو جلب کنه ولی هیچ وقت نمی‌فهمم بااینکه می‌دونه من این قضیه حساسیت دارم هیچ وقت نمی بینم که تلاشی کنه تو این

راستا. اصلا حوصله هیچی رو ندارم ..چند خاطره بعد از ۲ سال پیش هم دارم نمیتونم آروم باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا 

منم دم ب دقه رمز عوض میکنم دوس ندارمم به کسی بگم گوشی مثل مسواک شخصیه

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

با اینهمه شکی که داری بهتر نیست ذهن خودتو درمان کنی و به آرامش برسونی ؟! 

چون همسرتون شده دلیل نمیشه اسیر باشه که ، راست میگن حریم خصوصی باید داشته باشن 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

شوهرم منم اینجوریه عزیزم متاسفانه منم حساسم میگه میام پیشت میشینم باز میکنم نگاه کن هرچی میخوای ببین البته بعضی وقت ها هم یهو میگم بازم چیزی نداره داخلش فقط اذیت میکنه نمیدونم چرا اینجورین

دختری از دیار غم ۱۳۸۲
کدوم قسمتشو نفهمیدی ؟

حق با منه یا شوهرم. خب گفتم دوسال پیش توی همون پلیس بازیا چیزای خوبی دستگیرم نشد و قسم خورد که دو ساله پاکه. آیا حق من نیس اعتمادمو کامل بدست بیاره

شما هم بدون هیچ دلیلی این کار رو می‌کنی 

اره والا هرکسی ی عادتی داره دیگه

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
با اینهمه شکی که داری بهتر نیست ذهن خودتو درمان کنی و به آرامش برسونی ؟!  چون همسرتون شده دلیل ...

حرف شما درست حریم شخصی ولی خانمش رمز گوشیشو ندونه نمیشه که اگه ایشونم به جای آقا بودن همین حرف آقا میشنید به نظرتون چه کار میکرد باید رمز بدونه خانمش ولی طوری رفتار کنه که خانمش به خودش اجازه ورود به گوشیشو نده چون بهش اطمینان خاطر داده