2777
2789
عنوان

شیرخشک بدم یا نه؟

104 بازدید | 7 پست

شیرم خیلی کمه و پسرم الان نزدیک ۴ ماهه تا الان کمکی بهش شیز خشک دادم شیر خودم هم تقویت کردم اما نتیجه ای نداده و همچنان کمه با اینک شیر کمکی دادم بازم وزنش لب مرزی بوده و دکترا گفتن بهش بیشتر برسم.

قبلن هم شیر خودمو می‌خورد هم روزی دو سه بار شیر خشک ولی چند روزه لج میکنه و شیر خشک طعمش براش خوب اومده پشت شیر خشک دیگه شیر خودمو نمیگیره..

و اینکه عادت داره با سینم بخوابه و شبهام شیر خودمو بخوره.

دو روز ک شیر خشک می‌خورد سر خوابیدن اذیت کشید چون سینمو نگرفت.

حالا موندم چی کنم انگار باید ازین به بعد یکی رو انتخاب کنم.

شیر خشک بخوره جون میگیره و آروم میشه ولی از طرفی هم میگم دو ماه دیگه غذای کمی میدم اونجا جبران میشه.

خودم دوس دارم شیرمو بدم و دست و دلم به شیر خشک نمیره ولی شیر خودمم اونقدری کمه ک تا حالا از سینم نریخته تا لباسمو خیس کنه همیشه هم آبکیه پسرم کلن مدفوع آبه و سه چهار بار در روزه.

موندم به نظرتون چی کنم؟ شیر کم خودمو بدم یا شیر خشک.

الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده

قطعا شیر خشک گزینه بهتریه و به نفع بچه س. موقع خواب هم رو پا عادت بده، اگه مجبور شدی پستونک بده 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ادیت میکنی بچه رو؟شیرخشک بده کلا.فقط دو سه بار در روز شیر خودتو بده یا کمتر.بسشه

نمیدونم چرا نمیتونم.

همش میترسم شیرمو دیگه نخوره و اینک میگم شیر مادر بهتره

من شیر نداشتم اصلا برا همین شیرخشک دادم درسته اوایل اذیت شدم خیلی چون شیر بهش نمیساخت اما از وقتی شیرخشک گیگوز خریدم و بهش ساخته وهم وزن دهی داره و هم دیگه دلدرد و نفخ نداره راحت شدم قبلا وقتی دلدرد میشد کلی گریه میکردم که چرا شیر نداشتم اما الان برام مهم نیس چون هم دخترم راحته هم خودم

من شیر نداشتم اصلا برا همین شیرخشک دادم درسته اوایل اذیت شدم خیلی چون شیر بهش نمیساخت اما از وقتی شی ...

پسر منم خیلی بیقراری میکنه.

بخاطر گشنگی گریه میکرد 

اون موقعا شیشه نمی‌گرفت.

ی بار تا پای این رفتم ک کلن شیر خشک بدم ولی سینمو دوست داشت و دوباره گرفت.

موندم تا الان زجرش دادم و هر جور بوده گذشته.

ازین به بعد ارزش داره شیر خشک بدم یا کمکی به شیر خودم کافیه 

پسر منم خیلی بیقراری میکنه. بخاطر گشنگی گریه میکرد  اون موقعا شیشه نمی‌گرفت. ی بار تا پای ای ...

شیرخشک هیچ بدی نداره عزیزم اتفاقا خیلیم خوبه شما باید کلی بخوری تا یه ذره شیرت چرب و مقوی بشه اما شیرخشک همه چی داره پس بنظر من با خیال راحت بده بهش 

شیرخشک هیچ بدی نداره عزیزم اتفاقا خیلیم خوبه شما باید کلی بخوری تا یه ذره شیرت چرب و مقوی بشه اما شی ...

عذاب وجدان میگیرم!😭

آخه پسرم پستونک هم نمیگیره و مکیدن رو خیلی دوس داره.

با شیر خشک و شیشه نمیدونم چیکار کنم