دلدارم مدیر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 عنوان تغییر رنگ پوست دخترم | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 24 پست خانوما دخترم سفید بود یکماه سفر بودیم همش زیر آفتابپوستش سوخته یکم،گندمی شدهمیخوام بدونم چون بچس همین رنگی میمونه یا به مرور برمیگردهخیلی خوشرنگ شده الان،بهش میاد برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین 1401/03/01 | 16:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 دختر من صورتش روشنه بدنش تیره😂 صورت تیره خیلی خوبهدخترت چند ماهشه؟کاری کردی بدنش تیره شد؟ برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 بله، رنگ گندمی خیلی خوشگل تر از سفیده، من و شوهرم جفتمون سفیدیم، دخترم هی پز پوستشو میده به ما😂 کاری کردی تیره مونده؟ برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 واسه پسر من که موند، الان ۱۳ سالشه کاری کردین تیره مونده برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
nikiiiiiiiiii عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 2497 کاری کردی تیره مونده؟ نه والا، هیچ کاری نکردم ❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️ 🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩 💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
ایلشاه_هفتم عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 26718 راهی داره؟ چون من هرچی بزرگتر شدم روشنتر شدم بستگی به ژنتیک پوست دخترت داره. ولی خب با تغذیه خوب مثل میوه، تازه. و دوم اینکه نزاری خیلی در اقتاب بازی کنه و. ضدافتاب وکلاه افتاب گیر یا عینک بزنه بله میتونی 😎💚🐬
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22914 [QUOTE=238237117]چون بچس ممکن نیس بمونه؟ دیدین بچه ها یهو رنگشون تیره تر میشه[/QUOTEههمه نمیدونم والا ندیدم تیره بشن ولی دیدم سفید بشن ، انشالله جوری باشه که خودش در آینده راضی باشه 😀 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 بستگی به ژنتیک پوست دخترت داره. ولی خب با تغذیه خوب مثل میوه، تازه. و دوم اینکه نزاری خیلی در اقتاب ... اینا که روشن میگنهمن میخوام گندمی بمونه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
ایلشاه_هفتم عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 26718 اینا که روشن میگنه من میخوام گندمی بمونه راهی نداره🤐🤐 😎💚🐬
۶۲۶۱ عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 2729 کاری کردین تیره مونده نهالبته تابستونها کلاس فوتبال میره و دریا هم زیاد میریم شاید هم به این خاطر هستشالان پوست بدنش سفیده ولی دست و صورتش نسبتا تیره تره
عطرزندگی عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 4909 صورت تیره خیلی خوبه دخترت چند ماهشه؟ کاری کردی بدنش تیره شد؟ ۴ سال من تیره دوست ندارم😉همین که صورتش روشنه خداروشکر میکنم