2777
2789
پسر من 21 ماهشه و تقریبا شیطونه،کالسکه نخریدم براش تا الانم لازمم نشده. نمیدونم برم کربلا چطوریه. پیاده‌روی چقدر داره. اونایی که تجربه دارن بگن بخرم یا نه ممنون

اتفقا یکی از دوستای منم تو همین نی نی سایت این سوالو داشت و خیلیم استرس داشت که میتونه با بچه کوچیک بره یا نه
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرمن دوساله میره با یه دختر که امسال اوله و پسرش که امسال 2/5 هست دخترش پیاده میرفته پسرش همش بغل بقیه بوده یکمم راه رفته
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  دعا کنید مشکلات خانوادمون حل بشه
نه زهرا جون میخاد بره عزیزم اونم سوال داشت میترسه بچش مریض بشه
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
منم با بچه همین سنی رفتم
کالسکه که حتما حتما حتما بخر
یه عصایی سبک
مارک ارابه عصایی ایرانی و ارزونه حدودای 70-75می تومی گیر بیاری
ولی اینم بگم که سفر کربلا در کل با بچه سخته و من که چیز زیادی از زیارت نفهمیدم از بس دنبال بچه بودم و جاهای شلوغ نمی تونستم برم
ولی کالسکه. رو حتما ببر
معمولا پیاده روی زیاده و لازم میشه
ما اگر کالسکه نمی بردیم از کت و کول میافتادیم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

حتما شربت استامینوفن و زادیتن با خودت ببر البته داروخانه های کربلا هم زادیتن با قیمت 13-15000دارن لباس گرم یادت نره و کلاه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ملحفه هم حتما با خودت ببر یه چتر کوچولو هم با خودتون ببرین شاید اونجا بارون اومد یه پلاستیک شفاف بزرگ هم مثل این پیشبندهای یکبارمصرف آرایشگاه با خودت ببر اگر هوا بارونی شد ببندی جلو کالسکه

یه اسپری کوچولو ضدعفونی کننده دست بخر از داروخانه مرتب دست بچه رو باهاش ضدعفونی کن برای بچه یه خوراکی سالم مثل مثلا چوب شور با خودت ببر. تو حرمها بهش بده تا حدی سرشو گرم کنه