خودم مثلا توی آشپزی چنتا نکته بود که آشپزی مو خیلی خوب کرد:
مثلا اینکه آش رشته هام اصلا خوب و جاافتاده و لعاب دار نمیشد
ولی از زنداداشم یاد گرفتم که یه مقدار آرد رو توی ماهیتابه بوی خامی شو میگیرم بعد یکم زردچوبه وادویه هم بهش میزنم بعد آب سرد بهش اضافه میکنم و هم میزنم طوری که هییچ گلوله ای توش نمونه و بعد به آش اضافه میکنم خیییلی موثره😎
والبته که پیازداغ زیاد هم موقع سرو
یا مثلا توی خورشت قیمه هم اگه دیدین شل و ول ابکی شده همین کار رو میشه کرد بعلاوه ی اینکه واسه قیمه های مخصوص زعفران دم کشیده و کمی گلاب در آخر که زیرشو خاموش کردم میریزم عالی میشه. توش هم موقع پخت چوب دارچین میریزم که آخر درش میارم.طعم دارچینی که رنگشم تیره نمیکنه با زعفران و گلاب عالی میکنه قیمه رو