2777
2789

خودم مثلا توی آشپزی چنتا نکته بود که آشپزی مو خیلی خوب کرد:

مثلا اینکه آش رشته هام اصلا خوب و جاافتاده و لعاب دار نمیشد

ولی از زنداداشم یاد گرفتم که یه مقدار آرد رو توی ماهیتابه بوی خامی شو میگیرم بعد یکم زردچوبه وادویه هم بهش میزنم بعد آب سرد بهش اضافه میکنم و هم میزنم طوری که هییچ گلوله ای توش نمونه و بعد به آش اضافه میکنم خیییلی موثره😎

والبته که پیازداغ زیاد هم موقع سرو 

یا مثلا توی خورشت قیمه هم اگه دیدین شل و ول ابکی شده همین کار رو میشه کرد بعلاوه ی اینکه واسه قیمه های مخصوص زعفران دم کشیده و کمی گلاب در آخر که زیرشو خاموش کردم میریزم عالی میشه. توش هم موقع پخت چوب دارچین میریزم که آخر درش میارم.طعم دارچینی که رنگشم تیره نمیکنه با زعفران و گلاب  عالی میکنه قیمه رو

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

یا مثلا با جان و دل اینو فهمیدم که به هر روش ممکن موقع عصبانیت بهترین راه سکوت و ترک محله🤣یعنی هر حرفی بزنم هر کاری کنم پشیمون میشم ،حق ترین حرفم بزنم پشبمون میشم

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا مثلا با جان و دل اینو فهمیدم که به هر روش ممکن موقع عصبانیت بهترین راه سکوت و ترک محله🤣یعنی هر ح ...

اره واقعا موقع عصبانیت نباید چیزی گفت

همینطوری که داری رد میشی یه صلوات مهمونم‌کن🥰بفرست دیگه😃

توی کادو دادن واقعا واقعا واقعا به این نتیجه رسیدم کادویی که میدیم نشونه ی شخصیت خودمونه 

اصلا به این ربط نداره که اون شخص به ما چی داده نداده فوقش اینه هدیه میتونیم ندیم ولی هدیه کم یا بد یه جورایی توهینه

با ادم کنترل گر ی که نیت خصمانه داره اصلا بحث نکنید   خونسرد باشید اگه نیاز بود کلی گویی کنید و مکان و ترک کنید اصلا توضیح ندید هیچی رو براش   بحث رو عوض کنید خیلی موثر بود برا من از اون ادم نجات پیدا کردم 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
با کسی درد دل نکنم.از کارام به کسی نگم.هنگام جو گیر شدن هم سخنرانی نکنم😂

وای آره واقعا

مامانم خدابیامرز میگفت درد و دل نکن 

یا طرف دوستته و ناراحت میشه

یا دشمنته و خوشحال میشه

خودت سعی کن حل کنی

بخصوص تو مسایلی که مربوط به همسر و خانواده میشه

با ادم کنترل گر ی که نیت خصمانه داره اصلا بحث نکنید   خونسرد باشید اگه نیاز بود کلی گویی کنید و ...

دقیق

و  درست

با کسی درد دل نکنم.از کارام به کسی نگم.هنگام جو گیر شدن هم سخنرانی نکنم😂

هیییچ وقت تا چیزی قطعی نشده نباید بگیم و جار بزنیم

واقعا خیلی حقه این حرف

وای آره واقعا مامانم خدابیامرز میگفت درد و دل نکن  یا طرف دوستته و ناراحت میشه یا دشمنته و خ ...

دقیقا.خیلی وقتا هم طرف کمک که نمیکنه هیچ از همین حرفای خودمونم سو استفاده میکنه اذیتمون کنه😏

همینطوری که داری رد میشی یه صلوات مهمونم‌کن🥰بفرست دیگه😃
هیییچ وقت تا چیزی قطعی نشده نباید بگیم و جار بزنیم واقعا خیلی حقه این حرف

وای اینو گفتی واقعا ها ما هر وقت میخوایم کاری کنیم جار میزنیم توش گره می افته بس ک توش نه میادو انرژی منفی 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 

عیب و ایراد و کم و کاست دیگرانو بپوشونیم 

به روی دیگران نیاریم

خجالت ندیم کسی رو

اصلا دنیا بدجوری گرده

واقعا دیدم که میگم

هیچی به اندازه دل دیگرانو شکستن بد نیست

خوبی های همو ببینیم