سلام من ۲۳ سالمه یه دختر ۲ ساله دارم.دیروز سر اینکه یه دعوت الکی به داییم زدم باشوهرم دعوامون شد که چرا مهمون دعوت کردم؟منم گفتم دعوت نکردم فقط تعارف زدم..گفتم چرا ایقد بیشعوری نفهمی چرا مثل نارنجک از جات پریدی و دعوامون شروع شد پاشد شوت زد توی بخاری ..دوچرخه برمیداشت پرت میکرد سمت من و اومد منو هم زد مشت زد تو سرم منم اعصابم خرد شد شروع کردم به فحش دادن بهش گفتم گ.و.ه میخوری دوباره زد بازم فحش دادم به پدرومادرش فحش دادم اونم ایقد منو زد که تمام بدنم دردمیکنه ... دم در وایساده بودم موهامو کشید با موهام بردم بالای خونه پرتم کرد زمین موهامو می کشید گوشامو میکشید شوت میزد مشت میزد... این وسط بچم فکر کنم سکته ای زد از بس جیغ کشید.. منم لباسام پوشیدم میخواستم فرار کنم از خونه درو قفل کرد و نزاشت.. بعد پشیمون شده بود اومده بود معذرت خواهی که من هیچ وقت نمیبخشمش شبش هم بابام اومد خونمون و من هیچی نگفتم که چکار کرده نخواستم اعصابشو بریزم بهم حالا یبار اومده خونه ما من چی بگم؟ ترو خدا اگر نظری دارین بهم بگین بنظرتون خانوادمو درجریان بزارم؟اگر بگم بهشون باید تا پای طلاق برم دیگه نمیزارن من زندگی کنم... طلاق هم خیلی بده بچم کوچیکه آسیب می بینه ... از اون ورهم شوهرم مث چی پشیمونه البته این زدنش بار اولش نیست... دفعه قبل قول داد که دیگه تکرار نکنه ولی بازم کرد... تروخدا مشورت بدین
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
صد درصد به خونوادت بگو تا حساب کار دست شوهرت بیاد،چون میگه دفعه اولشم نبوده،اگه دفعات قبلی به خونوادت میگفتی شاید دیگه تکرار نمیکرد
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید