2777
2789
عنوان

خواستگار.....

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 45 پست
دیپلم باشه چه فرقی داره فقط اینکه مسولیت پذیر باشه و حامی من باشه . احترام خونوادمو نگه داره  ...

میگم شاید بعدا بچه هام خجالت بکشن بخاطر تخصیلات پدرشون یا اینکه خودم سختم بشه هی همه بگن این ک درس نخونده حالیش نیس

خانواده خودم همه لیسانس و فوق  و دکترا دارن

رنج؛ وقتی شمارو ترک میکنه که درسش رو بهتون داده باشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی اون ک دیپلمس من تا لیسانس بخونم؟خب من کلا قصد ذارم تا جایی ک بتونم درسمو ادامه بدم

خب اونم تشویق بکن ادامه تحصیل بده...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
خب ادم درس بخونه دستش بره تو جیب خودش

کیو دیدی ک الان با لیسانس دستش تو جیبشه؟

مگر اینکه شغلی رو انتخاب کرده ک هیچ ربطی ب درسش نداره.

ب قول ی بنده خدا.

چار کیلو پیاز و سبزی بگیر سرخ کن ببر بفروشش پول بهتر گیرت میاد تاااااا بشینی لیسانستو بگطری ک بعععدش بری کارِ مرتبط باهاش پیدا کنی.

کو کار خوااهر

آدمیت مُرده بود؛ گرچه آدم زنده بود.. کاربری سوم🤙
خب اونم تشویق بکن ادامه تحصیل بده...

میگه چرا درس بخونم دقتی کارمو دارم و دارم پیشرفت میکنم مگهبقیه درس نمیخونن ک کار پیدا کنن الان دیگ من بخونم داسه چی

کیو دیدی ک الان با لیسانس دستش تو جیبشه؟ مگر اینکه شغلی رو انتخاب کرده ک هیچ ربطی ب درسش نداره. ب ...

اینکه اره واقعا درست میگی

بهتر رد نکنی  درس هم میتونه با پول گرفت بستکی داره ها 

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤
کیو دیدی ک الان با لیسانس دستش تو جیبشه؟ مگر اینکه شغلی رو انتخاب کرده ک هیچ ربطی ب درسش نداره. ب ...

ارع والا حرف حق و گفتی

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤
میگه چرا درس بخونم دقتی کارمو دارم و دارم پیشرفت میکنم مگهبقیه درس نمیخونن ک کار پیدا کنن الان دیگ م ...

خداییشم راست میگه همسر من دانشجوی دکتری من فوق لیسانسم همسرم قاضی بخدا همین چند روز پیش حقوقمونو ریختن بخدا همین الان۷تومن بدهی داریم.اگه کل حقوق بدیم به قسطها و خرج هامون همشم داریم فکر میکنیم بریم وکالت!بریم دنبال پول!آخه این چه شغل کوفتی هستش...والله پول تو این دوره زمونه خیلی مهمه البته که شخصیت هم داشته باشه.حالاتحصیلات نداشت که نداشت.من الان با فوق لیسانس تو خونم با اونی که دیپلم داره فرقم چیه؟؟؟؟؟هیچی همین قرمه سبزی اون میپزه منم میپزم دیگه.پول و شخصیت فقط

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
خداییشم راست میگه همسر من دانشجوی دکتری من فوق لیسانسم همسرم قاضی بخدا همین چند روز پیش حقوقمونو ریخ ...

درسته

حالا 7تومن ک زیاد نیس جدر میشه زودی ولی شما هرجا بری با افتخار میگی شدهرم قاضیه 

ن اینک بخاطر شغل و کار و درسش خجالت بکشی

خانوادش عقایذشون شبیه مامانبزرگم ایناس بچه اخره  ولی درکل شخصبت خوبی داره

خب تحصیلات مهمه 

مخصوصا توی این دوره

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
پس فعلا یکم تحقیق کنیم راجبش

ببین از دوست یا کسایی میشناسنش تحقیق کن

درسته حالا 7تومن ک زیاد نیس جدر میشه زودی ولی شما هرجا بری با افتخار میگی شدهرم قاضیه  ن اینک ...

دقیقا علتی که مخالف کردم تا الان که نره وکالت همینو گفتم.ولی واقعیتش الان چند ماه میبینم پول کمه میگم گور بابای مردم.حالا نگم با افتخار شغلش چیه.اصلا گفتم چه تاثیری تو حیب من داره؟؟؟؟.تهش میخوام بگم قاضی چه گلی قراره به سرم بزنن مردم  وقتی ۲ساله میخوایم ۱مشهد بریم نمیشه.یخچال عوض کنیم نمیشه.خب حالا به به  چه چه مردم واسم یخچال شده یا مسافرت...

اون ۷تومن وقتی چندبار تو ماه پشت هم پیش میاد خیلی مشکله بزرگی میشه

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)