2777
2789
عنوان

راه حل از بین بردن شپش موثر

3023 بازدید | 33 پست

سلام من خودم به شپش دچار شده بودم ولی الان 4 ماهه درمان شدم میخوام براتون

بگم چجوری من اول رفتم از داروخانه شامپو گرفتم اون شپش های زنده رو کشت ولی

تخم شپش ها موند و این باعث شد بازم رشد کنن بعد از یه نفر پرسیدم گفت نرم کنند

بزن من اول رفتم یه شانه ضد شپش گرفتم که از داروخونه میتونین تهیه کنید بعد اومد خیلی زیاد به موهام نرم کننده زدم که خیلی لیز بشه بعد یه سطل آب جلوم گذاشتم بعد

با شانه ضد شپش همه ی موهامو شانه هر بار شانه میزدم شانه را تو سطل آب میشستم که ببینم شپش در اومد یانه هر پنج بار که شانه میزدم آب سطل رو عوض میکردم  بعد که شانه زدنم تمام میشد سه چهار بار موهامو شامپو میزدنم این کارو سه روز ادامه دادم یک در میان، یک هفته هم هرروز موهامو شستم ساده و بعد در اومد از حمام موهامو سشوار میکشیدم 

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرام موهامشون  شپش داشت  اسپری شپش از دارو گیاهی خریدم ۲۵ تومن  کل موهاشون  اسپری میزدم خیس میشد شانه  میزدم میذاشتم  دو ساعت بمونه  سرشون  میشستم  تا روز بعد  سه تا چهار بار اینکار انجام  دادم  زنده ها مردن تخم شپش ها  خشک شد از بین رفتن  به همین راحتی 

من هیچوقت برای شپش سر کار خاصی نکردم بجز اینکه در طی روز و به مدت سه الی یک هفته روزی ده بار موهای خودم و بچه ام رو روی یه ملحفه سفید شونه میزدم و شپش ها رو میکشتم .باور کنید بعد سه روز کلا تموم میشدن .هر بار که این اتفاق میفته همین کار رو تکرار میکنم و تمام .زود بفهمی تو دو روز شونه کردن تموم میشن .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

من یه روش دیگه امتحان کردم 

روغن ارگان رو به موها زدم گذاشتم یه مدت بمونه 

بعد که با شونه مخصوص کشیدم همون یه بار همه در اومد دیگه تمام شد 

چرا برا شما انقدر طول کشید؟ 

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉

من هر کاری کردم نشد میمرد شپش ها ولی تخماش بازم در میومد 6 ماه فقط درگیر از بین بردنش بودم که فقط با این روش رفت

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین
متأسفانه بچه منم از مدرسه گرفت الآن کل خانواده گرفتار شدیم امروز امتحان می‌کنم خدا کنه درمان شه

سرکه

بریز ت قوطی شیشه پاک کن ها

بزن ب کف سرتو موهات پلاستیک بکش سرت بمونه نیم ساعت بمونه بعد برو حمومو شونه کن بزک هر روز یا ی روز درمیون تضمینی میرع

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|