2777
2789
عنوان

آلرژی نوزاد

2229 بازدید | 14 پست

سلام، من خودم سالهاست آلرژی فصلی دارم و الان ظاهراً دختر دو ماهمم داره، از چند روز پیش که آلرژی خودم شروع شد اونم همش به صورتش دست میکشید و گاهی به موها و گوشش چنگ مینداخت از دیروز خیلی شدی شده، دماغشو میماله و اصلا خوب نمی‌خوابه همش بغض داره. چیکار کنم؟؟😢

دخترم دو ماه و نیمشه، شیر خودم رو میخوره و هر از گاهی شیر خشکم میخوره

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش میتونه حساسیت ب لبنیات و گوشت گاوی حساسیت ب شیر خشک باشه ببرش دکتر چون علائمش مشابه

بخور سرد تو خونه روشن کن  اگ بینیش خشک میشه

تو اتاقش نه ها توخونه ک محیط کمی مرطوبتر بشه

بینیش کیپ میشه؟ 

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
اون طفلکی رو باید ببری دکتر... ما آدم بزرگها برای آلرژی دارو میخوریم. به نوزاد که نمیتونیم سر خود دا ...

بعد از ظهر میبرمش ولی گفتم شاید کسی راهکاری بلد باشه که یکم کنترلش کنیم، مثلاً بخور خاصی یا اینجور چیزا

آره دیروز بردمش بیرون اینجوری شد بچم😔

واسه ی روز میگی پس همون گردو خاکه یا هوای سرد رفته بینیشو خشک کردع ببرش حمام بعدش کلاه بذار سرش تا موهاش خشک بشه

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
علتش میتونه حساسیت ب لبنیات و گوشت گاوی حساسیت ب شیر خشک باشه ببرش دکتر چون علائمش مشابه بخور سرد ت ...

از دیشب زدم براش بخور سرد، یکم خشک شده به نظرم بینیش، قطره هم انداختم، لبنیات گاوی که من از اولش خوردم، دخترم یکی دو هفتست این علائم رو داره

از دیشب زدم براش بخور سرد، یکم خشک شده به نظرم بینیش، قطره هم انداختم، لبنیات گاوی که من از اولش خور ...

تو اتاقش نزن تو پذیرایی بزنی کافیه اونم نزدیک باشه بینی ی طوری میشه

الان ببرش حمام شاید بینیش پر شده خودش تمیز میشه

واسه ی روز میگی پس همون گردو خاکه یا هوای سرد رفته بینیشو خشک کردع ببرش حمام بعدش کلاه بذار سرش تا م ...

یکی دو هفته بود یکم صورتش رو می‌مالید ولی اصلا ناراحت به نظر نمیومد، از دیروز شدید میماله و کلافست و همش از خواب بیدار میشه

مامانا بچه من الرژی پروتئین گاوی نوزاد داشت علائمش هم اسهال، رگه های خون،دون و جوش و رفلاکس داشت . پیش دکتر بینایی زاده بردم زمانی که گقتم این علائم داره  گفت قطعا حساسیت به پروتئین گاوی دارد . باید شیرش تغییر کنه و گفت یا می تونی شیر خشک گلدن گات بدی  یا شیر بز طبیعی بدون پسته بندی من خواستم شیر خشک بدم خیلی گرون و کم یاب بود دیگه مجبور شدم رفتم شیر بز  تازه از مزرعه مروگل گرفتم  مناسب و اقتصادی و تاثیر گذار تر از  شیر خشک گلدن گات هم هست. حال دخترم فوق العاده خوب است و رشد و وزن عالی و بالاتر از نرمال  آنهم بخاطر  معجزه شیر بز است  شیر بز علاوه که بدون الرژی ، است بخاطر داشتن پروتئین  ، املاح  گسترده و آنزیمهای مشابه شیر مادر به وزنگیری و رشد نوزادم هم کمک زیادی کرد البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل  دکتر در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست.