2777
2789

هیچی دیگه 

با اینکه خوشگل و تحصیلکرده ام 

و خانواده خوبی دارم.

و این آقا پسر هم با خانوادست و خیلی مذهبیه و تحصیلکرده و شغل خوبی هم داره

علی رغم اینکه میدونم من یکی ازگزینه هاش بودم 

اما رفت با دختر خاله دوستم 

که سال ۹۸ شوهرش سرطان گرفت و فوت کرد.

اما از حق نگذریم خیلی دختر خوب و خانمیه 

و فوق العاده مذهبی و خوشگله 

و تو زندگیش خیلی عذاب کشیده 

و حدودا ۴ سال از پسره بزرگ تره 

اما 

خدا در و تخته رو باهم جور کرده 😍 

جدن خیلی بهم میان.

خوشبخت بشن ان شاءالله.

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیوه؟؟؟

بعیده واقعا به همجنس بیاد از لفظ بیوه استفاده کنه 💔 نمیخوام جبهه بگیرم شتید به قصد نبوده اما این کلمه اصلا در شان یه انسان نیست مخصوصا به خانوم بیاد به یه خانوم دیگه فلانی با یه بیوه ازدواج کرد...

واقعا اینقدر قوی هستی؟

شاید خیلی محکم تر از این 😍

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

خیلیا با این دو مورد کنار نمیان

چه خوب ک مشکلی نداشتن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

تو هم خیلی خانومی که براشون آرزوی خوشبختی میکنی 

خیلی زود فراموشش میکنی و یه مورد خیلی بهتر میاد توی زندگیت

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
دیگه هر کی میره دنبال کسی که لایقشه لیاقت تو رو نداشته ارزو خوشبختی کن براش همین

نه اتفاقا اینطوری نیست 

بحث لیاقت نیست 

ایثارشم خیلی قشنگه