2777
2789

الان تقریبا دو روزه که کمر درد هام تشدید شده یجوری که انگار دارن یه چیزی رو از کمرم میکنن

بعد دیشب تا الان چشم روهم نذاشتم از درد به نظرتون درد زایمانه؟ شونه هامم درد میکنه

اینم بگم دو روز دیگه وقت سزارین دارم

Be happy ; you can

سریع با نامه دکترت برو بیمارستان.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

دردش شبیه پریودی هست اما کم کم زیاد میشه و فاصله درد ها کم میشه

اگه قراره سزارین‌شی حتما دکتربرو چون اگه دهانه از یه حدی بیشتر باز شه دیگه امکان سزارین نیست

لایک نکن جان مادرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر میگیره و ول می‌کنه درد زایمانه .اما اگر پیوستتست خیر .شما دوروزه درد دارید پس فکر نمی کنم درد زایمان باشه چون وگرنه تا الان دو قلو زایمان کرده بودید 😌

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           

عزیزم درد زایمان اولش کمه با فاصله ی زیاد بعد فاصلش کم تر میشه و دردشم بیشتر میشه دردش شبیه پریودیه اما این دردش بدتره 

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 
اگر میگیره و ول می‌کنه درد زایمانه .اما اگر پیوستتست خیر .شما دوروزه درد دارید پس فکر نمی کنم درد زا ...

ساعت سه وقت دکتر دارم یعنی تا اونموقع صبر نکنم؟؟ 

Be happy ; you can