2777
2789

پسرش۱۷ سالشه ولی مادرش اصلا تربیتش نکرده از الان همه خلافی رو میره خواهر شوهرم هم زنگ میزنه به شوهرم که پسرم این کارو کرد اون کارا کرد شوهر منم زنگ میزنه با پسر خواهرش دعوا خلاصه هر چند روز یه بار جو خونه ما نااروم و متشنج میشه

امشب هم دوباره زنگ زد که اره پسرم مشروب خورده حرف بد به من زده شوهرمم زنگ زد به پسرش و همه اون حرفا رو گفت بهش پسر خودمم شش سالشه وایساده بود پشت در همه حرفای باباش تکرار میکرد منم عصبانی شدم زنگ زدم خواهرشوهرم گفتم دیگه حق نداری مشکلات پسرت به شوهرم بگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خودش پدر نداره؟؟؟

والا دو تا کار کوچک‌ برادر ما برای ما میکرد برای خانوادمونا ن من زن داداشم ب من پیام داد مگه کسه دیگه ای ندارین ک شوهر من بیاد براتون انجام بده... یکیش مثلا میخواست ی شب بره پیش پدرم ک بیمارستان عمل داشت خودش دوست داشت داداشم همراش باشه...این دیگه تربیت هنیشگی بچشو سپرده ب شما

یعنی هر ده روز ما باید تو خونمون سر و صدای شوهرم باشه با پسر خواهرش(تلفنی) چون داییشه

بچه های الان ملاحظه ندارن ببین کی به شوهرت برگرده بگه دایی احترامت دست خودت باشه این مسائل به شما ربطی نداره

مگه خودش پدر نداره؟؟؟ والا دو تا کار کوچک‌ برادر ما برای ما میکرد برای خانوادمونا ن من زن داداشم ب ...

دقیقا تربیت پسرشو سپرده به شوهر من منم شوهرم یکم عصبیه زنگ میزنه به پسرش و پشت تلفن بد و بیراه منم میترسم پسر خودم راه و روش اونا رو یاد بگیره

شوهرم دعوام کرد چرا زنگ زدی به خواهرم گفتی بنظرتون کار من اشتباه بوده یا کار اونا

میگفتی ببین وظیفه توعه درست نه زمانی ک پدرش بالاشرسه و سرو مور گنده داره نفس میکشه ب توچه با وجود پدرش تو وظیفه خودتو تاالان به جا اوردی و سعی در سر ب راه کردنش داشتی دیگ بسه هر وقت باباش مرد باشه برو دعواش کن

شوهرت مشاوره یا روانشناس؟ 

توهم سیاست نداری! به خارشوهرت میگفتی بهتره بری پیش مشاور اونا بهتر میدونن چطوری باید برخورد کنین با بچه هاتون

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖