پسرش۱۷ سالشه ولی مادرش اصلا تربیتش نکرده از الان همه خلافی رو میره خواهر شوهرم هم زنگ میزنه به شوهرم که پسرم این کارو کرد اون کارا کرد شوهر منم زنگ میزنه با پسر خواهرش دعوا خلاصه هر چند روز یه بار جو خونه ما نااروم و متشنج میشه
امشب هم دوباره زنگ زد که اره پسرم مشروب خورده حرف بد به من زده شوهرمم زنگ زد به پسرش و همه اون حرفا رو گفت بهش پسر خودمم شش سالشه وایساده بود پشت در همه حرفای باباش تکرار میکرد منم عصبانی شدم زنگ زدم خواهرشوهرم گفتم دیگه حق نداری مشکلات پسرت به شوهرم بگی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا دو تا کار کوچک برادر ما برای ما میکرد برای خانوادمونا ن من زن داداشم ب من پیام داد مگه کسه دیگه ای ندارین ک شوهر من بیاد براتون انجام بده... یکیش مثلا میخواست ی شب بره پیش پدرم ک بیمارستان عمل داشت خودش دوست داشت داداشم همراش باشه...این دیگه تربیت هنیشگی بچشو سپرده ب شما
شوهرم دعوام کرد چرا زنگ زدی به خواهرم گفتی بنظرتون کار من اشتباه بوده یا کار اونا
میگفتی ببین وظیفه توعه درست نه زمانی ک پدرش بالاشرسه و سرو مور گنده داره نفس میکشه ب توچه با وجود پدرش تو وظیفه خودتو تاالان به جا اوردی و سعی در سر ب راه کردنش داشتی دیگ بسه هر وقت باباش مرد باشه برو دعواش کن